Rákóczi a néphagyományban

Magyar Zoltán - Rákóczi a néphagyományban

Magyar zoltán könyve Rákóczi és a kuruc kor népi emlékezetét összegzi at utóbbi háromszáz év írott forrásai és a szájhagyomány alapján. E máig kontinuus hagyománykör fő vonalaiban már a XVIII. század első felében kialakult, és különféle szövegváltozataiban a Kárpát-medence túlnyomó részén elterjedt. A kötet áttekinti e hagyománykör kialakulását, a Rákóczi személyéhez kapcsolt mondák típusait és jellemző motívumait, a főbb csaták és egyéb történelmi események, a kuruc hadvezérek, ellenségeik és a kor nevezetes betyárjainak folklórját, s végül külön fejezet foglalkotik a Rákóczi-kultusz alakulásával, egészen a fejedelem hamvainak haqzahozatala alkalmából rendezett országos ünnepségekig.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rákóczi a néphagyományban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rákóczi a néphagyományban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9633798582
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:
  2118113 / 1080489
  Series:


  TAGS:
  Online Rákóczi a néphagyományban ebook, könyvet Rákóczi a néphagyományban FB2, Download Rákóczi a néphagyományban PDF , Download Rákóczi a néphagyományban MOBI, Online Rákóczi a néphagyományban könyvet, ingyenes letöltések Rákóczi a néphagyományban IPhone, Online könyvet Rákóczi a néphagyományban PDF, ingyenes Rákóczi a néphagyományban DJVU, ingyenes letöltések Rákóczi a néphagyományban TXT, letöltések Rákóczi a néphagyományban RTF, Online Rákóczi a néphagyományban FB2 , e-könyvet Rákóczi a néphagyományban letöltések TXT, ingyenes Rákóczi a néphagyományban letöltések könyvet, e-könyvet Rákóczi a néphagyományban download MOBI, letöltések Rákóczi a néphagyományban IPad, olvas Rákóczi a néphagyományban MOBI, olvas Rákóczi a néphagyományban DOC, ingyenes Rákóczi a néphagyományban AWZ, Download e-könyvet Rákóczi a néphagyományban iPad , ingyenes Rákóczi a néphagyományban DJVU, Download Rákóczi a néphagyományban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rákóczi a néphagyományban DVD, olvas Rákóczi a néphagyományban TXT, Book Rákóczi a néphagyományban letöltések DJVU, Rákóczi a néphagyományban letöltések könyvet ingyenes, Rákóczi a néphagyományban letöltések könyvet pdf ingyenes, Rákóczi a néphagyományban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rákóczi a néphagyományban pdf ingyenes, Rákóczi a néphagyományban letöltések könyvet epub ingyenes, Rákóczi a néphagyományban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply