Ragasztott képek és figurák


A könyv anyagát a Cser Kiadó és a Henkel Magyarország Kft. közös pályázatának, a Madarak és fák napja 2011 pályázatnak a nyertesei készítették. A pályázat egyik célja az volt, hogy már kisgyermekkorban felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, és megismertessük ezt a jeles napot kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Több mint 600 beérkezett pályamű bizonyította, hogy a gyerekek számtalan módon közelítenek a természethez, fákhoz, virágokhoz és sok-sok ötlettel, különféle anyagok (papír, termések, textil stb.) felhasználásával meg is tudják ezt mutatni. A kötetben összefoglaljuk a ragasztási technikákat (kollázs, mozaik stb.), hogy szülők, pedagógusok, gyerekek is ezek elsajátítása után megvalósíthassák elképzeléseiket, ötleteiket.

Tartalom:

Madarak és fák napja

; Anyagok és eszközök;
A ragasztóról;

Technikák;
Galacsintechnika;
Kollázstechnika;
Papírhenger állatkák;
Origami (hajtogatás);

Képek, figurák;
Napraforgómező
; Tavaszi rét;
Oroszlános kesztyűbáb;
Búbos banka mama és fiókája
; Tájkép fonalból;
Papírhenger állatok;
Állatkerti kalauz;
Erdő mélyén;
Bagoly fa odvában;
Zöld erdőben jártam
; Évgyűrűk;
További díjazottak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ragasztott képek és figurák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ragasztott képek és figurák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789632782157
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221047 / 1077008
  Series:


  TAGS:
  Online Ragasztott képek és figurák ebook, könyvet Ragasztott képek és figurák FB2, Download Ragasztott képek és figurák PDF , Download Ragasztott képek és figurák MOBI, Online Ragasztott képek és figurák könyvet, ingyenes letöltések Ragasztott képek és figurák IPhone, Online könyvet Ragasztott képek és figurák PDF, ingyenes Ragasztott képek és figurák DJVU, ingyenes letöltések Ragasztott képek és figurák TXT, letöltések Ragasztott képek és figurák RTF, Online Ragasztott képek és figurák FB2 , e-könyvet Ragasztott képek és figurák letöltések TXT, ingyenes Ragasztott képek és figurák letöltések könyvet, e-könyvet Ragasztott képek és figurák download MOBI, letöltések Ragasztott képek és figurák IPad, olvas Ragasztott képek és figurák MOBI, olvas Ragasztott képek és figurák DOC, ingyenes Ragasztott képek és figurák AWZ, Download e-könyvet Ragasztott képek és figurák iPad , ingyenes Ragasztott képek és figurák DJVU, Download Ragasztott képek és figurák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ragasztott képek és figurák DVD, olvas Ragasztott képek és figurák TXT, Book Ragasztott képek és figurák letöltések DJVU, Ragasztott képek és figurák letöltések könyvet ingyenes, Ragasztott képek és figurák letöltések könyvet pdf ingyenes, Ragasztott képek és figurák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ragasztott képek és figurák pdf ingyenes, Ragasztott képek és figurák letöltések könyvet epub ingyenes, Ragasztott képek és figurák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply