Rádiórománc


Milyen rádió az, amelynek bemondóját hírolvasás közben egy gospelkvartett tagjai szó nélkül pucérra vetkőztetik, vagy a Déli hírpercek közben beleköpnek a poharába, ennivalóval hajigálják meg, mézgát csurgatnak a cipőjébe, egyik nap pedig meggyújtják a kezében tartott szöveget – történetesen egy gyászhírt -, úgyhogy egyszeriben nagyon gyorsan kell olvasnia? Ez a WLT rádióállomás (With Lettuce and Tomato: Salátával és Paradicsommal) 1926-ban, a (kereskedelmi) rádiózás hőskorában, az amerikai Minnesota államban. Alapítói a Soderbjerg
fivérek, egy szoknyapecér, élv- és pénzhajhász üzletember és reménytelenül pihent agyú, feltaláló öccse, akik a volt ravatalozó épületében nyitott szendvicsbárjuk forgalmának fellendítését remélik a vállalkozástól. Az állomás viharos gyorsasággal felfut,
elárasztják a feltűnési viszketegségben szenvedők, a klinikai esetek, az önjelölt sztárok, és utóbb a hirdetni vágyó pénz. A WLT éveken, évtizedeken át valóságos aranybánya, mígnem… mígnem jön a televízió.
Íme egy reklámrádió története a tulajdonos javíthatatlan népnevelő nejének, a szappanoperák buborékszereplőinek, a szép szőke üresfejű hírolvasóknak, az erkölcsi terrorista szövegíróknak, a csőd elől a pénz után futó hirdetőknek, a szexőrült, mosdatlan szájú gospelénekeseknek és az undok, elkényeztetett gyereksztároknak gyakran mikrofonközeiben zajló magánélet-epizódjain keresztül – nem is szólva a készülékeknél ülő emberekről, akik gyűjtést rendeznek tulajdon családtagjaiknál valódibbnak hinni akart virtuális nagycsaládjuk számára, ha a forgatókönyvírói önkény éppen úgy hozza.
Garrison Keillor, aki maga is rádióműsort vezet, Amerikában évtizedek óta mesemondó sztár – fejből mesél, felnőtteknek, kimeríthetetlen ötletességgel és melengető, keserédes humorral. Élő fellépésein a közönség sokszor nem tudja, mi a teendő: hahotázni vagy elérzékenyülni. Hahotázva elérzékenyülni. Könyvét olvasva szinte halljuk őt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rádiórománc ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rádiórománc ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  396
  Cover:
  STITCHED
  ISBN:
  2011200023742
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2144736 / 1119872
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Rádiórománc ebook, könyvet Rádiórománc FB2, Download Rádiórománc PDF , Download Rádiórománc MOBI, Online Rádiórománc könyvet, ingyenes letöltések Rádiórománc IPhone, Online könyvet Rádiórománc PDF, ingyenes Rádiórománc DJVU, ingyenes letöltések Rádiórománc TXT, letöltések Rádiórománc RTF, Online Rádiórománc FB2 , e-könyvet Rádiórománc letöltések TXT, ingyenes Rádiórománc letöltések könyvet, e-könyvet Rádiórománc download MOBI, letöltések Rádiórománc IPad, olvas Rádiórománc MOBI, olvas Rádiórománc DOC, ingyenes Rádiórománc AWZ, Download e-könyvet Rádiórománc iPad , ingyenes Rádiórománc DJVU, Download Rádiórománc e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rádiórománc DVD, olvas Rádiórománc TXT, Book Rádiórománc letöltések DJVU, Rádiórománc letöltések könyvet ingyenes, Rádiórománc letöltések könyvet pdf ingyenes, Rádiórománc pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rádiórománc pdf ingyenes, Rádiórománc letöltések könyvet epub ingyenes, Rádiórománc ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply