Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel)


A főként kezdőknek és középhaladóknak szánt könyvünk gyakorlatiasan vezet be a QuarkXPress tudományába: a legtöbbször előforduló tipográfiai feladatokat mintaanyagok elkészítésén gyakoroltatja. Bemutatja a hirdetések, névjegykártyák, könyvoldalak, hetilapoldalpár, színesmagazin-oldalpár, bulvárlapoldalpár tipográfiai tervezését és kivitelezésének módját a tapasztalat szerint leggyakrabban használt 4.0, 5.0 és 6.0 szoftververziókban. Egyúttal eligazítást kapunk a tipográfiai mértékrendszerekről és azokról a tördelési szabályokról is, amelyek ismeretére mindenképpen szükség van a kiadványok igényes kialakításához. A `Tippek, trükkök` című fejezetből számos hasznos fogást sajátíthatunk el. A CD-melléklet tartalmazza a könyv mintaanyagainak feldolgozásához szükséges állományokat, valamint a QuarkXpress mindhárom említett verziójának kipróbálható változatát. A könyvben ajándék tipométert és a Fontoló Stúdió tanfolyamaira szóló díjkedvezményes bont talál az olvasó. A szerző, Máthé Gábor tapasztalt kiadványszerkesztő szakember; aki évek óta tanít DTP-stúdiókban és a vezet a témával foglalkozó tanfolyamokat a Magyar Újságírók Országos Szövetségében.A Könyv Magyarul!


Letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Kossuth Kiadó
  Number of Pages:
  200
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  0489002885493
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  SL#2103090460  TAGS:
  Online Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) ebook, könyvet Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) FB2, Download Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) PDF , Download Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) MOBI, Online Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) könyvet, ingyenes letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) IPhone, Online könyvet Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) PDF, ingyenes Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) DJVU, ingyenes letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) TXT, letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) RTF, Online Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) FB2 , e-könyvet Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) letöltések TXT, ingyenes Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) letöltések könyvet, e-könyvet Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) download MOBI, letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) IPad, olvas Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) MOBI, olvas Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) DOC, ingyenes Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) AWZ, Download e-könyvet Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) iPad , ingyenes Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) DJVU, Download Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) DVD, olvas Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) TXT, Book Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) letöltések DJVU, Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) letöltések könyvet ingyenes, Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) letöltések könyvet pdf ingyenes, Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) pdf ingyenes, Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) letöltések könyvet epub ingyenes, Quarkxpress a gyakorlatban (CD-vel és tipométerrel) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply