Public Relations

Mónus Ágnes - Public Relations

Ki ne hallott volna a PR-ről, hisz ez napjaink egyik legdivatosabb betűszava. Sokan ismerik célját, feladatait és már sorolják is sikeres vagy épp sikertelen példáikat. Kevesebben vannak – ez saját tapasztalatom -, akik elérkezettnek látják az időt, hogy tudatosan készüljenek fel munkájuk során erre a tevékenységre, amely így is úgy is áthatja mindennapjainkat.Szinte hallom is az érveiket. Mi nem vagyunk óriás cég, nemzetközi szervezet, vagy alapítvány, hogy
erre külön pénzünk, vagy apparátusunk legyen. Másrészt tudjuk mi, mit kell csinálni… valóban, önmagában a pénz és a professzionális szervezet nem garancia a jó Public Relations-re: gondoljunk csak Csernobilra, vagy a vietnami háborúra. Ezen felül léteznek olyan személyek, akik mindenféle előképzettség nélkül is kiválóan PR-elik önmagukat, szervezetüket.Ez a könyv elsősorban nem nekik szól. Ez a könyv azokhoz a kis és középvállalkozókhoz,
szervezetekhez és azok vezetőihez szól, akik sejtik, érzik hogy ez egy fontos és viszonylag új terület, amit érdemes megismerni.A mű szerzője példákon keresztül mutatja be a PR kapcsolódását mindennapjainkhoz,
alaptevékenységünkhöz, környezetünkhöz. Ugyanakkor megismertet bennünket az üzenet, a célcsoport a kommunikáció és még sok más fogalom definíciójával és azok szükségességével. A könyvet ajánlom vállalkozások, szervezetek, intézmények vezetőinek éppúgy mint a PR-rel ismerkedőknek, és mindenkinek, aki a téma iránt érdeklődik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Public Relations ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Public Relations ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789632120201
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2097714 / 1013564
  Series:


  TAGS:
  Online Public Relations ebook, könyvet Public Relations FB2, Download Public Relations PDF , Download Public Relations MOBI, Online Public Relations könyvet, ingyenes letöltések Public Relations IPhone, Online könyvet Public Relations PDF, ingyenes Public Relations DJVU, ingyenes letöltések Public Relations TXT, letöltések Public Relations RTF, Online Public Relations FB2 , e-könyvet Public Relations letöltések TXT, ingyenes Public Relations letöltések könyvet, e-könyvet Public Relations download MOBI, letöltések Public Relations IPad, olvas Public Relations MOBI, olvas Public Relations DOC, ingyenes Public Relations AWZ, Download e-könyvet Public Relations iPad , ingyenes Public Relations DJVU, Download Public Relations e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Public Relations DVD, olvas Public Relations TXT, Book Public Relations letöltések DJVU, Public Relations letöltések könyvet ingyenes, Public Relations letöltések könyvet pdf ingyenes, Public Relations pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Public Relations pdf ingyenes, Public Relations letöltések könyvet epub ingyenes, Public Relations ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply