Pszichoterápia és vallás – újraközeledés

Székely Ilona - Pszichoterápia és vallás - újraközeledés

Ez a könyv már régóta várat magára, nagy szükség van rá a pszichoterapeuták világában. Tárgya aktualitását tekintve is rendkívül fontos, hiszen a spiritualitás az emberi lélek legmagasabbrendű képessége, melynek szolgálata nem csupán a vallásgyakorlat felől lehetséges. Mégis, az utóbbi ötven évben megélhettük azt az ideológiai alapokra helyezett hasítást, amely az ember magasrendű szellemiségének transzperszonális dimenzióját elutasította, kizárta és a vallás szférájába utalta át, míg viszont a perszonális dimenziót egyoldalúan eltúlozta, a világi boldogulásnak, önérvényesítésnek legfőbb célként adott központi szerepet. Megérett az idő arra, hogy ismét méltó helyére kerüljön az ember lehasított szelfrésze, mind az öneszmélésben, tudatosításban, mind a hivatásos segítők pszichoterápiás munkájában. Székely Ilona nagy szolgálatot tesz a magyar pszichoterápiás világnak ezzel a könyvvel, melyet nagyrészt saját maga írt, bevonva három szerzőtársat is, akik valamely szempontból más megvilágításban láttatják a spiritualitás, hit, vallás kérdéskörét. A könyv tehát hiánypótló, időszerű, fontos, szüksége van rá a lelki élettel, gyógyítással foglalkozó szakembereknek, de – megítélésem szerint – a művelt laikusoknak is. (Dr. Bagdy Emőke)A Könyv Magyarul!


Letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  148
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  138 gr
  ISBN:
  9799639410335
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2097114 / 1013417  TAGS:
  Online Pszichoterápia és vallás – újraközeledés ebook, könyvet Pszichoterápia és vallás – újraközeledés FB2, Download Pszichoterápia és vallás – újraközeledés PDF , Download Pszichoterápia és vallás – újraközeledés MOBI, Online Pszichoterápia és vallás – újraközeledés könyvet, ingyenes letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés IPhone, Online könyvet Pszichoterápia és vallás – újraközeledés PDF, ingyenes Pszichoterápia és vallás – újraközeledés DJVU, ingyenes letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés TXT, letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés RTF, Online Pszichoterápia és vallás – újraközeledés FB2 , e-könyvet Pszichoterápia és vallás – újraközeledés letöltések TXT, ingyenes Pszichoterápia és vallás – újraközeledés letöltések könyvet, e-könyvet Pszichoterápia és vallás – újraközeledés download MOBI, letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés IPad, olvas Pszichoterápia és vallás – újraközeledés MOBI, olvas Pszichoterápia és vallás – újraközeledés DOC, ingyenes Pszichoterápia és vallás – újraközeledés AWZ, Download e-könyvet Pszichoterápia és vallás – újraközeledés iPad , ingyenes Pszichoterápia és vallás – újraközeledés DJVU, Download Pszichoterápia és vallás – újraközeledés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pszichoterápia és vallás – újraközeledés DVD, olvas Pszichoterápia és vallás – újraközeledés TXT, Book Pszichoterápia és vallás – újraközeledés letöltések DJVU, Pszichoterápia és vallás – újraközeledés letöltések könyvet ingyenes, Pszichoterápia és vallás – újraközeledés letöltések könyvet pdf ingyenes, Pszichoterápia és vallás – újraközeledés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pszichoterápia és vallás – újraközeledés pdf ingyenes, Pszichoterápia és vallás – újraközeledés letöltések könyvet epub ingyenes, Pszichoterápia és vallás – újraközeledés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply