Pszichoszociális onkológia

Boda Éva - Kapitány Zsuzsa - Kegye Adrienne - Molnár Mária - Rohánszky Magdolna - Pszichoszociális onkológia

A korszerű onkológiai terápiák mellett a kezelés hatékonyságát, sőt a gyógyulási esélyeket is befolyásolja az életminőség, a beteg testi, lelki, szellemi, egzisztenciális és szociális jólléte, sőt a kezelőivel fenntartott viszonya is. Kiemelten fontos tehát, hogy a daganatos beteg kezelését ellátó szakemberek rendelkezzenek pszichoonkológiai ismeretekkel is.
A kötet különös erénye, hogy ezt a szerteágazó témát tömör és könnyen áttekinthető, rendkívül gyakorlatias, mégis olvasmányos formában dolgozza fel. Tárgyalja a betegséglefolyás, tünettan és diagnosztika pszichoszociális vonatkozásait, a pszichés támogatás és kezelés formáit, az egyes terápiák kombinálási lehetőségeit, a daganatos fájdalom kezelését, sőt kitér a kiegészítő kezelések témakörére, így a testmozgással és a táplálkozással, továbbá az orvos-beteg kommunikációval és a betegség családra gyakorolt hatásával kapcsolatos aktuális ismeretekre is.

Reményünk szerint a kötet nagyban támogatja az onkológiai betegek ellátásában résztvevő onkológus, pszichoonkológus, pszichiáter, háziorvos, pszichológus, egészségügyi szakdolgozó szakemberek munkáját, hogy minél sikeresebben segíthessék betegeiket belső erőforrásaik, tudásuk és képességeik mozgósításában, együttműködésük és bizalmuk fenntartásában a sikeres kezelés érdekében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pszichoszociális onkológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pszichoszociális onkológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9786155005299
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2581580 / 1140885
  Series:


  TAGS:
  Online Pszichoszociális onkológia ebook, könyvet Pszichoszociális onkológia FB2, Download Pszichoszociális onkológia PDF , Download Pszichoszociális onkológia MOBI, Online Pszichoszociális onkológia könyvet, ingyenes letöltések Pszichoszociális onkológia IPhone, Online könyvet Pszichoszociális onkológia PDF, ingyenes Pszichoszociális onkológia DJVU, ingyenes letöltések Pszichoszociális onkológia TXT, letöltések Pszichoszociális onkológia RTF, Online Pszichoszociális onkológia FB2 , e-könyvet Pszichoszociális onkológia letöltések TXT, ingyenes Pszichoszociális onkológia letöltések könyvet, e-könyvet Pszichoszociális onkológia download MOBI, letöltések Pszichoszociális onkológia IPad, olvas Pszichoszociális onkológia MOBI, olvas Pszichoszociális onkológia DOC, ingyenes Pszichoszociális onkológia AWZ, Download e-könyvet Pszichoszociális onkológia iPad , ingyenes Pszichoszociális onkológia DJVU, Download Pszichoszociális onkológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pszichoszociális onkológia DVD, olvas Pszichoszociális onkológia TXT, Book Pszichoszociális onkológia letöltések DJVU, Pszichoszociális onkológia letöltések könyvet ingyenes, Pszichoszociális onkológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Pszichoszociális onkológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pszichoszociális onkológia pdf ingyenes, Pszichoszociális onkológia letöltések könyvet epub ingyenes, Pszichoszociális onkológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply