Protokoll

Ottlik Károly - Protokoll

Ottlik Károly, a több hasonló tematikájú könyvet jegyző szerző legújabb kötete szórakoztató, könnyed stílusú, mégis magvas olvasmány, kézikönyv gyanánt is használható tudástár. Megőrzendő értékekről, viselkedési visszásságokról, az etikett követendő mintáiról és eszményeiről, a protokoll történetéről, a különböző élethelyzetekben tanúsítandó magatartás nehézségeiről egyaránt szó esik benne, miközben ötvözi az elméleti és lexikális tudásanyagot, a rendszerelméletű megközelítést és a széles körű, személyes gyakorlati tapasztalatokat.
A szerző megosztja velünk a földkeregség országaiban szerzett élményeit is, közeli példákon mutatja be, hogy a bizalom, a szolidaritás és főleg az illendőség miként kamatozik a személyes kapcsolatokban, az üzleti életben és a politikai porondon, mely pontokon ütköznek ki – főleg a múltból örökölt – fogyatékosságaink, kisebb-nagyobb lelki torzulásaink.A Könyv Magyarul!


Letöltések Protokoll ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Protokoll ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  657
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1810 gr
  ISBN:
  9789632438917
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2123140 / 1048262  TAGS:
  Online Protokoll ebook, könyvet Protokoll FB2, Download Protokoll PDF , Download Protokoll MOBI, Online Protokoll könyvet, ingyenes letöltések Protokoll IPhone, Online könyvet Protokoll PDF, ingyenes Protokoll DJVU, ingyenes letöltések Protokoll TXT, letöltések Protokoll RTF, Online Protokoll FB2 , e-könyvet Protokoll letöltések TXT, ingyenes Protokoll letöltések könyvet, e-könyvet Protokoll download MOBI, letöltések Protokoll IPad, olvas Protokoll MOBI, olvas Protokoll DOC, ingyenes Protokoll AWZ, Download e-könyvet Protokoll iPad , ingyenes Protokoll DJVU, Download Protokoll e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Protokoll DVD, olvas Protokoll TXT, Book Protokoll letöltések DJVU, Protokoll letöltések könyvet ingyenes, Protokoll letöltések könyvet pdf ingyenes, Protokoll pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Protokoll pdf ingyenes, Protokoll letöltések könyvet epub ingyenes, Protokoll ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply