Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében


Napjaink globális, transz- és multinacionális, illetve multikulturális világában a nemzetköziség és az ökumenizmus terjedésével egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző vallások és a hozzájuk kapcsolódó protokolláris ismeretek és teendők megfelelő kezelése. Rendkívül fontos a formális ceremóniák ismertetése és a nemzeti különbségek, előírások pontos ismerete. Ez a jól összeállított munka mindehhez elméleti vallásfilozófiai és gyakorlati tanácsokat, leírásokat nyújt és nélkülözhetetlen kézikönyvvé válhat mind az elméleti, mind a gyakorlati szakemberek, érdeklődők számára.

Prof. dr. Nanovfszky György

Ez a könyv az állami, a diplomáciai, a katonai, a sport- és a vallási protokoll olyan mélységeibe vezet el bennünket, amelyek segítenek megérteni az általunk naponta tapasztalt eseményeket, azokat a kereteket és nélkülözhetetlen formaságokat, amelyek között e tevékenységek lebonyolódnak. A világot jobban megérteni akaró olvasóknak ajánlom lebilincselő olvasmányként és ismereteik élvezetes bővítéseként.

Dr. Sille István

Ugyan a szerző tollából már több protokoll témájú könyv, jegyzet származik, egyikben, másikban nekem is volt szerencsém szerepet vállalni, mégis azt kell mondanom, továbbra is hiánypótló munkáról van szó, hiszen a sport fejlődésével az utóbbi évtizedekben párhuzamosan erősödő sportprotokoll magyarországi szakirodalma még mindig erősen hiányosnak tekinthető. Mindezek alapján jó szívvel ajánlható e kötet mindenkinek, aki sporteseményt szervez, vagy azon sportolóként, edzőként, vezetőként, rendezőként, akár csak nézőként vesz részt.

Dr. Elbert Gábor

Napjaink globalizálódó világában különösen nagy jelentőséggel bírnak az államok közötti sokoldalú és kiegyensúlyozott kapcsolatok. A rendszer egyik igen fontos elemét képezi a katonai protokoll. Hossó Nikoletta civil ember létére tiszteletre méltó szakmai alapossággal járja körül a katonai protokoll legfontosabb kérdéseit és igyekszik mind a külső szemlélő, mind pedig az e szakterületen tevékenykedők számára bemutatni annak legalapvetőbb elemeit és fogásait. Hiánypótló munkája alapvető eligazítást adhat a protokoll területén tevékenykedők, vagy ezen izgalmas és érdekes terület iránt érdeklődők számára egyaránt. Jó szívvel ajánlom a Tisztelt Olvasó figyelmébe!

Dr. Tömösváry Zsigmond
A Könyv Magyarul!


Letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  472
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  670 gr
  ISBN:
  9789632369297
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2648213 / 1151700  TAGS:
  Online Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében ebook, könyvet Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében FB2, Download Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében PDF , Download Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében MOBI, Online Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében könyvet, ingyenes letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében IPhone, Online könyvet Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében PDF, ingyenes Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében DJVU, ingyenes letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében TXT, letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében RTF, Online Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében FB2 , e-könyvet Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében letöltések TXT, ingyenes Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében letöltések könyvet, e-könyvet Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében download MOBI, letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében IPad, olvas Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében MOBI, olvas Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében DOC, ingyenes Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében AWZ, Download e-könyvet Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében iPad , ingyenes Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében DJVU, Download Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében DVD, olvas Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében TXT, Book Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében letöltések DJVU, Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében letöltések könyvet ingyenes, Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében letöltések könyvet pdf ingyenes, Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében pdf ingyenes, Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében letöltések könyvet epub ingyenes, Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok hátterében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply