Projektszponzorálás

Alfonso Bucero - Randall L. Englund - Projektszponzorálás

A szponzorok a projektek kulcsszereplői. Feladatuk kevésbé ismert, kevésbé vannak reflektorfényben. Ez a könyv felkapcsolta a reflektort. Számomra azt a fontos felismerést is adta, hogy a sikerhez nem elég érteni a szponzori szerepet, hanem azt belsőleg is el kell fogadni, és nap mint nap valóban eszerint kell cselekedni.
(Beck György vezérigazgató, Vodafone Magyarország)

A magyar nyelvű projektmenedzsment szakirodalom örvendetes bővülése egyre több hazai szakember számára teszi hozzáférhetővé a szakma legkorszerűbb ismereteit. Ezek közül az ismeretek közül a világgazdasági válság és a pénzszűke időszakában különösen fontos az üzleti szempontokat is érvényesítő szponzorálás kérdésköre. Ez a könyv a szerkesztők és a kiadó megalapozott választását tükrözi a témakörben.
(Török Ádám, akadémikus)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Projektszponzorálás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Projektszponzorálás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789630587334
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203653 / 1058845
  Translator:


  TAGS:
  Online Projektszponzorálás ebook, könyvet Projektszponzorálás FB2, Download Projektszponzorálás PDF , Download Projektszponzorálás MOBI, Online Projektszponzorálás könyvet, ingyenes letöltések Projektszponzorálás IPhone, Online könyvet Projektszponzorálás PDF, ingyenes Projektszponzorálás DJVU, ingyenes letöltések Projektszponzorálás TXT, letöltések Projektszponzorálás RTF, Online Projektszponzorálás FB2 , e-könyvet Projektszponzorálás letöltések TXT, ingyenes Projektszponzorálás letöltések könyvet, e-könyvet Projektszponzorálás download MOBI, letöltések Projektszponzorálás IPad, olvas Projektszponzorálás MOBI, olvas Projektszponzorálás DOC, ingyenes Projektszponzorálás AWZ, Download e-könyvet Projektszponzorálás iPad , ingyenes Projektszponzorálás DJVU, Download Projektszponzorálás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Projektszponzorálás DVD, olvas Projektszponzorálás TXT, Book Projektszponzorálás letöltések DJVU, Projektszponzorálás letöltések könyvet ingyenes, Projektszponzorálás letöltések könyvet pdf ingyenes, Projektszponzorálás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Projektszponzorálás pdf ingyenes, Projektszponzorálás letöltések könyvet epub ingyenes, Projektszponzorálás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply