Programozzunk C nyelven! – CD-vel


Kinek szánjuk a könyvet?

A “Programozzunk C nyelven!” című könyv elsősorban azok számára íródott, akik most kezdenek ismerkedni a programozási nyelvek “angoljának” nevezhető C nyelvvel. A könyv felépítése olyan, hogy nem szükséges a teljes művet elolvasni ahhoz, hogy a feldolgozott témakört programok írásával mélyítse el az Olvasó. Amennyiben a feldolgozást sikeresnek ítéli meg, tovább lehet lépni a következő fejezet olvasásával. Az önellenőrzéshez a fejezetek végén található kérdések és feladatok nyújtanak segítséget. A könyv interaktív CD-mellékletén a \Teszt könyvtárban elhelyezett, a Windows98/2000/XP alatt működő tesztprogram is önképzés és önellenőrzés fontos eszköze.

Könyvünk azok számára is értékes szakirodalom lehet, akik ugyan már programokat írnak C nyelven, azonban a C nyelvnek még nem minden területén mozognak otthonosan. A fejezetek a címükben szereplő témakört teljes részletességgel és példák sokaságával tárják az Olvasó elé. A könyv az MS-DOS alatt müködő Turbo C 2.0 változatához íródott, de a C nyelv szabványos elemeit feldolgozó ismeretek felhasználhatók tetszőleges ANSI C fejlesztői környezetben.

A könyvhöz csatolt CD-melléklet megkíméli az Olvasót a példák időt rabló begépelésétől, és a kitűzött feladatok megoldását is tartalmazza. A CMIX jelű állományai olyan alkalmazási területekről hoznak példákat, amelyekre könyvünkben a korlátozott terjedelem miatt nem térhettünk ki. A CD-melléklet \DevCpp\devcpp4970-gcc295.exe állománya egy Windows rendszerben futtatható, szabadon terjeszthető ANSI C/C++ fejlesztőeszközt tartalmaz. Ez a telepítése után hasznos segítséget nyújt az ismeretek elmélyítéséhez, sőt biztosítja a C++ nyelv irányába való továbblépést is.

Miről szól a könyv?

A könyv felépítése olyan, hogy folytonosan olvasva, meg lehet ismerkedni a C nyelvvel és a legfontosabb könyvtári függvényekkel. A “Bevezetés” fejezetben bemutatjuk a C nyelv múltját és jelenét. A következő fejezetben az olvasóval együtt oldunk meg feladatokat C nyelven, ízelítőt adva a C nyelv lehetőségeiből.
A harmadik fejezet az ANSI C nyelv tankönyvének tekinthető, hisz az alfejezetek olvasásával lépésről-lépésre juthat előre az Olvasó a C nyelv csodálatos világában. A következő nagy fejezet tematikus csoportosításban bemutatja a Turbo C 2.0 rendszer könyvtári függvényeinek használatát, kezdve az alap adatbeviteltől és -kiviteltől, a memóriakezelésen keresztül a grafikus lehetőségek bemutatásáig.
Külön érdekessége a könyvünknek az a néhány numerikus módszer, amelyeknek matematikai alapját és programozását egyaránt az ötödik fejezet tartalmazza. A módszerek tanulmányozása segíthet a különböző számítási feladatok megoldásában. Továbbá kiváló programozási gyakorlat, ha az Olvasó saját programváltozatot dolgoz ki a leírt módszerek megvalósítására.
A könyvet gazdag függelék zárja. A C nyelv elsajátításában nagy segítséget nyújthat a Pascal nyelvet használó programozók számára az F1. függelék, amely a Turbo Pascal és a Turbo C nyelvek összehasonlítását tartalmazza. A teljes Turbo C 2.0 könyvtár függvényeit csoportosító F2. függelékben információk találhatók arról, hogy a függvények szerepelnek-e az ANSI C és a UNIX C nyelvek könyvtárában. Ez hasznos segítség azoknak, akik komolyan gondolják a hordozható C programok fejlesztését.

Mitől más ez a könyv?

A C nyelv hazai \\(magyar nyelvű) irodalma kielégítőnek nevezhető, azonban ez a könyv az első olyan magyar nyelvű mű, amely a C nyelv szabványosított változatát, az ANSI C nyelvet ismerteti.
A könyv megírását évtizedes oktatási gyakorlat előzte meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, amely során szerzett tapasztalatok nagyban hozzájárultak könyvünk szerkezetének és tartalmának kialakításához.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv – karcos borító
  Publisher:
  Computerbooks
  Number of Pages:
  555
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  0619001112041
  Year of publication:
  1996
  Commodity code:
  SL#2105183475  TAGS:
  Online Programozzunk C nyelven! – CD-vel ebook, könyvet Programozzunk C nyelven! – CD-vel FB2, Download Programozzunk C nyelven! – CD-vel PDF , Download Programozzunk C nyelven! – CD-vel MOBI, Online Programozzunk C nyelven! – CD-vel könyvet, ingyenes letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel IPhone, Online könyvet Programozzunk C nyelven! – CD-vel PDF, ingyenes Programozzunk C nyelven! – CD-vel DJVU, ingyenes letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel TXT, letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel RTF, Online Programozzunk C nyelven! – CD-vel FB2 , e-könyvet Programozzunk C nyelven! – CD-vel letöltések TXT, ingyenes Programozzunk C nyelven! – CD-vel letöltések könyvet, e-könyvet Programozzunk C nyelven! – CD-vel download MOBI, letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel IPad, olvas Programozzunk C nyelven! – CD-vel MOBI, olvas Programozzunk C nyelven! – CD-vel DOC, ingyenes Programozzunk C nyelven! – CD-vel AWZ, Download e-könyvet Programozzunk C nyelven! – CD-vel iPad , ingyenes Programozzunk C nyelven! – CD-vel DJVU, Download Programozzunk C nyelven! – CD-vel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Programozzunk C nyelven! – CD-vel DVD, olvas Programozzunk C nyelven! – CD-vel TXT, Book Programozzunk C nyelven! – CD-vel letöltések DJVU, Programozzunk C nyelven! – CD-vel letöltések könyvet ingyenes, Programozzunk C nyelven! – CD-vel letöltések könyvet pdf ingyenes, Programozzunk C nyelven! – CD-vel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Programozzunk C nyelven! – CD-vel pdf ingyenes, Programozzunk C nyelven! – CD-vel letöltések könyvet epub ingyenes, Programozzunk C nyelven! – CD-vel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply