Primitív őserő

Marty Gallagher - Primitív őserő

"Marty Gallagher könyve az erő nagy amerikai klasszikusa." – Pavel Tsatsouline

Marty Gallagher, a háromszoros erőemelő-világbajnok és Amerika-szerte ismert sportember hosszú éveken keresztül kutatta az erő és az egészség titkát. E több évtizedes tapasztalat és elmélyült tudás gyümölcse ez az enciklopédikus igénnyel megírt, lenyűgöző könyv, amely páratlan segítőtársa lehet mindazoknak, akik a lehető legjobbra törekszenek a test és lélek világában egyaránt.

A kötet az edzésmódszerekkel, a táplálkozástudománnyal és a sportpszichológiával kapcsolatos hasznos információk széles tárházát kínálja mindazoknak, akik komolyan szeretnének foglalkozni az erő világával. A szerző ugyanakkor nem csupán az erősportok, de az írás művészetében is otthonosan mozog. Lebilincselő stílusban megírt munkája szórakoztató olvasmány: az erőemelés legkiválóbb bajnokairól szólva számos anekdotát felidéz, miközben részletesen bemutatja e legendás sportemberek gondolkodásmódját, alapelveit és konkrét gyakorlatait is.

A primitív őserőre épülő testedzés filozófiáját valló Gallagher hatalmas, átfogó munkája mindent egybegyűjt, amit a testedzés tudományáról és művészetéről tudni érdemes. Kitűnő érzékkel válogatja ki azokat a létfontosságú érzelmi, szellemi, fizikai, lelki és társas kapcsolati elveket, amelyek nem csak az egészséges életmódot, a testedzést és a sportolást illetően, hanem általában véve is alkalmazhatók, ha az ember tartalmas és teljes életet szeretne élni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Primitív őserő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Primitív őserő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  495
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  700 gr
  ISBN:
  9786155235832
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238119 / 1092580
  Translator:


  TAGS:
  Online Primitív őserő ebook, könyvet Primitív őserő FB2, Download Primitív őserő PDF , Download Primitív őserő MOBI, Online Primitív őserő könyvet, ingyenes letöltések Primitív őserő IPhone, Online könyvet Primitív őserő PDF, ingyenes Primitív őserő DJVU, ingyenes letöltések Primitív őserő TXT, letöltések Primitív őserő RTF, Online Primitív őserő FB2 , e-könyvet Primitív őserő letöltések TXT, ingyenes Primitív őserő letöltések könyvet, e-könyvet Primitív őserő download MOBI, letöltések Primitív őserő IPad, olvas Primitív őserő MOBI, olvas Primitív őserő DOC, ingyenes Primitív őserő AWZ, Download e-könyvet Primitív őserő iPad , ingyenes Primitív őserő DJVU, Download Primitív őserő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Primitív őserő DVD, olvas Primitív őserő TXT, Book Primitív őserő letöltések DJVU, Primitív őserő letöltések könyvet ingyenes, Primitív őserő letöltések könyvet pdf ingyenes, Primitív őserő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Primitív őserő pdf ingyenes, Primitív őserő letöltések könyvet epub ingyenes, Primitív őserő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply