Pozitív fegyelmezés

Jane Nelsen - Pozitív fegyelmezés

Jane Nelsen pozitív fegyelmezésről szóló könyve szokatlan hangot üt meg a magyar gyereknevelési irodalomhoz szokott olvasó számára. A szerző leleplezi, hogy a hagyományos büntetőeszközök a gyerek megalázására épülnek, amire ép lelkű gyerek csak ellenállással vagy önfeladással reagálhat. A könyv célja, hogy segítsen a bevett fegyelmezési eszköztárunkat olyan eszközökkel leváltani, amelyek határozott korlátokat állítanak, de egyben jellemformálóan hatnak, a felelősség és az életismeret irányába terelik a gyereket, miközben mentesek a megalázástól és az öncélú, rejtett bosszúvágytól hajtott büntetéstől. Nem kell ezt szégyellni: Nelsen fegyelmezni akar, de pozitív, azaz a személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában. A Pozitív fegyelmezés hasznos tippeket, eszközöket adhat azoknak, akik az egyensúlyt keresik szabadon engedés és korlátozás között. A könyv egyaránt szól szülőknek és tanároknak – mindenkinek, aki a hagyományos eszközöket valóban hatékonyakkal szeretné leváltani, vagy ilyeneket is beépíteni az eszköztárába. A Pozitív fegyelmezés hasznos és gondolatébresztő adalék bármely gyerekekkel foglalkozó ember számára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pozitív fegyelmezés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pozitív fegyelmezés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  315
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9786155336096
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2434256 / 1094421
  Translator:


  TAGS:
  Online Pozitív fegyelmezés ebook, könyvet Pozitív fegyelmezés FB2, Download Pozitív fegyelmezés PDF , Download Pozitív fegyelmezés MOBI, Online Pozitív fegyelmezés könyvet, ingyenes letöltések Pozitív fegyelmezés IPhone, Online könyvet Pozitív fegyelmezés PDF, ingyenes Pozitív fegyelmezés DJVU, ingyenes letöltések Pozitív fegyelmezés TXT, letöltések Pozitív fegyelmezés RTF, Online Pozitív fegyelmezés FB2 , e-könyvet Pozitív fegyelmezés letöltések TXT, ingyenes Pozitív fegyelmezés letöltések könyvet, e-könyvet Pozitív fegyelmezés download MOBI, letöltések Pozitív fegyelmezés IPad, olvas Pozitív fegyelmezés MOBI, olvas Pozitív fegyelmezés DOC, ingyenes Pozitív fegyelmezés AWZ, Download e-könyvet Pozitív fegyelmezés iPad , ingyenes Pozitív fegyelmezés DJVU, Download Pozitív fegyelmezés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pozitív fegyelmezés DVD, olvas Pozitív fegyelmezés TXT, Book Pozitív fegyelmezés letöltések DJVU, Pozitív fegyelmezés letöltések könyvet ingyenes, Pozitív fegyelmezés letöltések könyvet pdf ingyenes, Pozitív fegyelmezés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pozitív fegyelmezés pdf ingyenes, Pozitív fegyelmezés letöltések könyvet epub ingyenes, Pozitív fegyelmezés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply