Pöttöm-Nagy Kázmér

Achim Bröger - Pöttöm-Nagy Kázmér

Ingermann Fridolin tanár úr ebédjét készíti a vakáció első napján, és már szájában érzi a sült hús ínycsiklandó ízeit. A kényelmes ebédből azonban semmi sem lesz, mert megszólal a csengő, és a látogató egykettőre felfalja, ami még nem égett egészen a serpenyő fenekére. Csakhogy a vendégek, Pöttöm-Nagy Kázmérnak nem a telhetetlen étvágy a legkülönösebb vonása, még csak nem is apró termete és fülig érő szája. Nem, Kázmér több és furcsább ennél. Egy szemvillanás, és bárkinek az alakját fölveszi! Fridolin tanár úr békés és eseménytelen életének egyszeriben vége, Kázmér huncutságai egyre újabb kalamajkákba sodorják mindkettőjüket, mígnem egy nap a rendőrség is felfigyel…
A nyugatnémet író pergő iramú, vidám és kalandos meseregényét Sajdik Ferenc humoros rajzai kísérik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.5 x 19.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  153
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631121038
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Pöttöm-Nagy Kázmér ebook, könyvet Pöttöm-Nagy Kázmér FB2, Download Pöttöm-Nagy Kázmér PDF , Download Pöttöm-Nagy Kázmér MOBI, Online Pöttöm-Nagy Kázmér könyvet, ingyenes letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér IPhone, Online könyvet Pöttöm-Nagy Kázmér PDF, ingyenes Pöttöm-Nagy Kázmér DJVU, ingyenes letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér TXT, letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér RTF, Online Pöttöm-Nagy Kázmér FB2 , e-könyvet Pöttöm-Nagy Kázmér letöltések TXT, ingyenes Pöttöm-Nagy Kázmér letöltések könyvet, e-könyvet Pöttöm-Nagy Kázmér download MOBI, letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér IPad, olvas Pöttöm-Nagy Kázmér MOBI, olvas Pöttöm-Nagy Kázmér DOC, ingyenes Pöttöm-Nagy Kázmér AWZ, Download e-könyvet Pöttöm-Nagy Kázmér iPad , ingyenes Pöttöm-Nagy Kázmér DJVU, Download Pöttöm-Nagy Kázmér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pöttöm-Nagy Kázmér DVD, olvas Pöttöm-Nagy Kázmér TXT, Book Pöttöm-Nagy Kázmér letöltések DJVU, Pöttöm-Nagy Kázmér letöltések könyvet ingyenes, Pöttöm-Nagy Kázmér letöltések könyvet pdf ingyenes, Pöttöm-Nagy Kázmér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pöttöm-Nagy Kázmér pdf ingyenes, Pöttöm-Nagy Kázmér letöltések könyvet epub ingyenes, Pöttöm-Nagy Kázmér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply