Portré- és kézrajzolás


Az emberi arc és kéz különleges kifejezőerővel bír, ezért kiemelten fontos részei a kompozíciónak. Mindkettő rajzolásához sok előtanulmány szükséges: tisztában kell lenni a mérés tudományával, a perspektíva szabályaival, az egyszerűbb formák, tárgyak és a drapéria rajzolásának minden csínjával-bínjával. A szabályok ismerete és alkalmazása mellett nagy kihívást jelent a karakterjegyek megragadása, visszaadása. A könyv mindebben nyújt segítséget, kezdőknek és haladóknak egyaránt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Portré- és kézrajzolás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Portré- és kézrajzolás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1080 gr
  ISBN:
  9789630946124
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2108474 / 1016993
  Format:


  TAGS:
  Online Portré- és kézrajzolás ebook, könyvet Portré- és kézrajzolás FB2, Download Portré- és kézrajzolás PDF , Download Portré- és kézrajzolás MOBI, Online Portré- és kézrajzolás könyvet, ingyenes letöltések Portré- és kézrajzolás IPhone, Online könyvet Portré- és kézrajzolás PDF, ingyenes Portré- és kézrajzolás DJVU, ingyenes letöltések Portré- és kézrajzolás TXT, letöltések Portré- és kézrajzolás RTF, Online Portré- és kézrajzolás FB2 , e-könyvet Portré- és kézrajzolás letöltések TXT, ingyenes Portré- és kézrajzolás letöltések könyvet, e-könyvet Portré- és kézrajzolás download MOBI, letöltések Portré- és kézrajzolás IPad, olvas Portré- és kézrajzolás MOBI, olvas Portré- és kézrajzolás DOC, ingyenes Portré- és kézrajzolás AWZ, Download e-könyvet Portré- és kézrajzolás iPad , ingyenes Portré- és kézrajzolás DJVU, Download Portré- és kézrajzolás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Portré- és kézrajzolás DVD, olvas Portré- és kézrajzolás TXT, Book Portré- és kézrajzolás letöltések DJVU, Portré- és kézrajzolás letöltések könyvet ingyenes, Portré- és kézrajzolás letöltések könyvet pdf ingyenes, Portré- és kézrajzolás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Portré- és kézrajzolás pdf ingyenes, Portré- és kézrajzolás letöltések könyvet epub ingyenes, Portré- és kézrajzolás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply