Politika a határon

Bretter Zoltán - Politika a határon

A kötetben közölt tanulmány kiindulópontja az a vita, melyet Lord Patrick Devlin bíró és Herbert Lionel Adolphus Hart jogfilozófus folytatott a homoszexualitás büntetőjogi szabályozásának kérdéséről. Bár a kiindulás a homoszexualitás, a vita hamarosan általánosabb kérdések köré rendeződik, s főképpen a társadalomelmélet, a demokrácia, a jog és erkölcs viszonya kerül a középpontba. 1989-ben a California Law Review hasábjain újabb tanulmányok jelennek meg, melyekben neves gondolkodók újratárgyalják az immáron harminc éve változó intenzitással és főleg amerikai környezetben folyó eszmecsere jó néhány problémáját. Mindvégig liberális és konzervatív meggyőződések csapnak össze, mégis rá kell jönni, hogy nincsenek éles választóvonalak ezen ideológiák között. A liberálisok elismerik az erkölcs társadalmat összetartó erejét, a konzervatívok pedig azt, hogy az egyén szabadságát védelmezni kell. A szerző meggyőződése, hogy a klasszikus ideológiai dogmák helyett érdemesebb egy bizonytalan, kevésbé szilárd, mégis életszerűbb viszonyt kialakítani a társadalmat megosztó alapvető dilemmákkal szemben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Politika a határon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Politika a határon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.5 x 19 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  8071496421
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:


  TAGS:
  Online Politika a határon ebook, könyvet Politika a határon FB2, Download Politika a határon PDF , Download Politika a határon MOBI, Online Politika a határon könyvet, ingyenes letöltések Politika a határon IPhone, Online könyvet Politika a határon PDF, ingyenes Politika a határon DJVU, ingyenes letöltések Politika a határon TXT, letöltések Politika a határon RTF, Online Politika a határon FB2 , e-könyvet Politika a határon letöltések TXT, ingyenes Politika a határon letöltések könyvet, e-könyvet Politika a határon download MOBI, letöltések Politika a határon IPad, olvas Politika a határon MOBI, olvas Politika a határon DOC, ingyenes Politika a határon AWZ, Download e-könyvet Politika a határon iPad , ingyenes Politika a határon DJVU, Download Politika a határon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Politika a határon DVD, olvas Politika a határon TXT, Book Politika a határon letöltések DJVU, Politika a határon letöltések könyvet ingyenes, Politika a határon letöltések könyvet pdf ingyenes, Politika a határon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Politika a határon pdf ingyenes, Politika a határon letöltések könyvet epub ingyenes, Politika a határon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply