Pokoljárás

Sven Hassel - Pokoljárás

Sven Hassel, a háborús irodalom legismertebb élő képviselője 1917-ben született Dániában. A nagy gazdasági világválság idején Németországba emigrált, ahol önkéntesként beállt a hadseregbe. Innen Lengyelország lerohanása után (1939) dezertált, de elfogták és koncentrációs táborba küldték. A biztos halál elől az menekítette meg, hogy besorozták az Oroszországba induló büntetőezredbe, amellyel szinte az összes európai fronton megfordult és megjárta a poklot. 1944-et írunk, a németek lassan visszavonulnak. Rendhagyó hőseinket, Portát és társait azonban Varsó alá vezénylik, hogy vérbe fojtsák az ott kialakult ellenállást. A 30 ezer katonával szemben a lengyeleknek jó esélyük lenne, de a német hadsereg váratlan utánpótlást kap: mivel a hadra fogható férfiak elfogytak, újabb börtönlakók érkeznek. Portáéknak és a többi szerencsétlen közkatonának ugyan elege van már a háborúból, de ezt a véres csatát még meg kell vívniuk, s ők is tudják: a feladatban nincs semmi hősies. Sven Hassel éles hangú, morbid humorral tálalt regényével az életműkiadás a 9. kötethez érkezett.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pokoljárás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pokoljárás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  286
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789639910850
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227692 / 1082170
  Series:


  TAGS:
  Online Pokoljárás ebook, könyvet Pokoljárás FB2, Download Pokoljárás PDF , Download Pokoljárás MOBI, Online Pokoljárás könyvet, ingyenes letöltések Pokoljárás IPhone, Online könyvet Pokoljárás PDF, ingyenes Pokoljárás DJVU, ingyenes letöltések Pokoljárás TXT, letöltések Pokoljárás RTF, Online Pokoljárás FB2 , e-könyvet Pokoljárás letöltések TXT, ingyenes Pokoljárás letöltések könyvet, e-könyvet Pokoljárás download MOBI, letöltések Pokoljárás IPad, olvas Pokoljárás MOBI, olvas Pokoljárás DOC, ingyenes Pokoljárás AWZ, Download e-könyvet Pokoljárás iPad , ingyenes Pokoljárás DJVU, Download Pokoljárás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pokoljárás DVD, olvas Pokoljárás TXT, Book Pokoljárás letöltések DJVU, Pokoljárás letöltések könyvet ingyenes, Pokoljárás letöltések könyvet pdf ingyenes, Pokoljárás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pokoljárás pdf ingyenes, Pokoljárás letöltések könyvet epub ingyenes, Pokoljárás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply