Pókhálóban


Lőcsei Judit néha szinte hátborzongatóan valóságközeli történetei a családról, közöttük holokauszt túlélőkről szólnak, akik az elszenvedett borzalmak, a meggyilkolt hozzátartozók utáni soha el nem múló gyásszal keresik a helyüket a háború utáni világban. Néhány történet azokról a kötődésekről szól, amelyekkel a szereplők régi tradíciók rabjai, s nem tudják követni az új történelmi, társadalmi változásokat.
A szerelmek, álszerelmek szereplői lelki alkatuk függvényében vagy illúzióktól fűtött érzelemviláguk rabjai, avagy érdekeiknek megfelelően manipulálják érzelmileg kiszolgáltatott partnereiket. Néhány novella az önmagát is sokszor becsapni hajlamos szülői szeretetről szól. Szó van még eltékozolt tehetségről és karrierekről is, amelyeket nem a kiemelkedő képesség, hanem a hatalomvágy, a bármi áron való megfelelni akarás mozgat.
Nem egyszerűen izgalmas kis történetek ezek, hanem sorsnovellák, embereket hoznak közelebb az olvasóhoz, s talán egymáshoz is. És persze közelebb hoznak mindannyiunkhoz egy történelmi korszakot, melyet lazán és humorizálva az átkosként emlegetünk, de melynek megértésétől még mindig elég távol lennénk, ha nem volnának közöttünk érzékeny lelkű tollforgatók.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pókhálóban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pókhálóban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9786155332722
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2617282 / 1147024  TAGS:
  Online Pókhálóban ebook, könyvet Pókhálóban FB2, Download Pókhálóban PDF , Download Pókhálóban MOBI, Online Pókhálóban könyvet, ingyenes letöltések Pókhálóban IPhone, Online könyvet Pókhálóban PDF, ingyenes Pókhálóban DJVU, ingyenes letöltések Pókhálóban TXT, letöltések Pókhálóban RTF, Online Pókhálóban FB2 , e-könyvet Pókhálóban letöltések TXT, ingyenes Pókhálóban letöltések könyvet, e-könyvet Pókhálóban download MOBI, letöltések Pókhálóban IPad, olvas Pókhálóban MOBI, olvas Pókhálóban DOC, ingyenes Pókhálóban AWZ, Download e-könyvet Pókhálóban iPad , ingyenes Pókhálóban DJVU, Download Pókhálóban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pókhálóban DVD, olvas Pókhálóban TXT, Book Pókhálóban letöltések DJVU, Pókhálóban letöltések könyvet ingyenes, Pókhálóban letöltések könyvet pdf ingyenes, Pókhálóban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pókhálóban pdf ingyenes, Pókhálóban letöltések könyvet epub ingyenes, Pókhálóban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply