Piruló képviselőfánk és gyilkosság

Joanne Fluke - Piruló képviselőfánk és gyilkosság

A minnesotai tél a legalkalmasabb időszak arra, hogy az ember összebújva odakuporodjon a kandalló elé kedvesével és valami édeset majszoljon. Az édesség kedvenc cukrászlányunk számára nem gond, viszont a kedvessel való összebújással kicsit még várnia kell, ugyanis alkalmi szívszerelme csúnya gyilkossági ügybe keveredik mint gyanúsított.
Vészesen közeledik Delores könyvbemutató partija, és Hannah-nak bele kell férnie alkalmi ruhájába, így nincs más választása, mint húgát, Andreát követve beiratkozni Lake Eden vadonatúj fitnesztermébe, az Édeni Testekbe. Már önmagában is elég rémisztő, hogy a fagyos minnesotai reggelen kimásszon a puha ágyból és edzésre induljon. De hogy egy hullát is találjon a fitneszterem jakuzzijában, az már több mint sok. A helyzeten csak ront, hogy a gyilkosság helyszínét a Süti Édenben készített képviselőfánkok szegélyezik. Az a tény pedig, hogy az édességeket nem más, mint Hannah alkalmi szerelme, Mike Kingston nyomozó vásárolta, már csak hab a tortán.
Mike elsőszámú gyanúsítottja lesz a gyilkosságnak, amelynek áldozata nem más, mint a férfifaló bombázó Ronni Ward. Ronni fitneszedzőként dolgozott mind a seriff irodán, mind pedig az Édeni Testekben, és nem éppen jó szokása volt saját édeni testének bevetése szinte minden útjába kerülő férfinál, függetlenül attól, nős avagy facér volt-e az illető. Nem csoda, hogy sok Lake Eden-i hölgy egy csepp könnyet nem sok, annyit sem ejt a hír hallatán.
Vajon akarhatta-e bármelyik hölgy is annyira Ronni eltávolítását, hogy még a gyilkosságtól se riadjon vissza? Mike segítséget kér Hannah-tól, és mint bármelyik felfüggesztet, gyanúsított nyomozó tenné, ő is szorgosan menedzseli a lány minden lépését
8 új, izgalmas recepttel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789639769755
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234464 / 1089183
  Series:


  TAGS:
  Online Piruló képviselőfánk és gyilkosság ebook, könyvet Piruló képviselőfánk és gyilkosság FB2, Download Piruló képviselőfánk és gyilkosság PDF , Download Piruló képviselőfánk és gyilkosság MOBI, Online Piruló képviselőfánk és gyilkosság könyvet, ingyenes letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság IPhone, Online könyvet Piruló képviselőfánk és gyilkosság PDF, ingyenes Piruló képviselőfánk és gyilkosság DJVU, ingyenes letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság TXT, letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság RTF, Online Piruló képviselőfánk és gyilkosság FB2 , e-könyvet Piruló képviselőfánk és gyilkosság letöltések TXT, ingyenes Piruló képviselőfánk és gyilkosság letöltések könyvet, e-könyvet Piruló képviselőfánk és gyilkosság download MOBI, letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság IPad, olvas Piruló képviselőfánk és gyilkosság MOBI, olvas Piruló képviselőfánk és gyilkosság DOC, ingyenes Piruló képviselőfánk és gyilkosság AWZ, Download e-könyvet Piruló képviselőfánk és gyilkosság iPad , ingyenes Piruló képviselőfánk és gyilkosság DJVU, Download Piruló képviselőfánk és gyilkosság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Piruló képviselőfánk és gyilkosság DVD, olvas Piruló képviselőfánk és gyilkosság TXT, Book Piruló képviselőfánk és gyilkosság letöltések DJVU, Piruló képviselőfánk és gyilkosság letöltések könyvet ingyenes, Piruló képviselőfánk és gyilkosság letöltések könyvet pdf ingyenes, Piruló képviselőfánk és gyilkosság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Piruló képviselőfánk és gyilkosság pdf ingyenes, Piruló képviselőfánk és gyilkosság letöltések könyvet epub ingyenes, Piruló képviselőfánk és gyilkosság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply