Piroska és a vegetáriánus farkas

Bárdos József - Piroska és a vegetáriánus farkas

"Nem mondok újat, ha azt állítom, hogy a mai magyar gyermekirodalom-kutatás elmarad attól, ami szükséges és elvárható volna. Ezzel a mondattal indítja e könyvet a szerző, és bele a dolgok sűrűjébe, ahogy ez szükséges és elvárható! máris az irodalmi kánonok és ellenkánonok kritikai elemzésénél tart, hozzáértően, szellemesen és bátran veszi számba a kortárs magyar gyermekirodalmat. Tanulmányt ír a (mai magyar könyvpiacot is gügyögve elárasztó) rossz gyermekversről. Érthetőbbé elemzi a jó gyermekverset, a jó gyermekirodalmat. Kevesen merték ilyen következetesen nevén nevezni a kártékonyan rosszat; kevesen voltak képesek ilyen érzékenyen felismerni, és az igazi értékekre irányítani a figyelmet. Bárdos József fontos könyve gyakorlati segítséget kínál pedagógusnak, szülőnek a gyerekeknek szánt kortárs művek, szövegek közti eligazodásban. Hangsúlyozza hogy a gyermek számára mennyire fontos a művészettel, az irodalommal való rendszeres találkozás.

Dr. Bárdos József főiskolai tanár, gyakorló szülő, pedagógus, a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai karán dolgozik. Könyvét közérthető nyelve, élvezetes stílusa, humora alapján is jó szívvel ajánljuk mind a szakembereknek, mind a laikus érdeklődőknek. Szenvedélyesen és okosan érvelő könyve olvastán azt is megértjük, miért folytat, talán Don Quijote módján, szélmalomharcot a rossz minőségű, (ki)oktatni akaró, didaktizáló történetek ellen, és talán az is világosabbá válik, hogy milyennek kellene lennie a jó gyermekkönyvnek.

A könyv megjelenését az NKA támogatta."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  146
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789639957954
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2619473 / 1147655  TAGS:
  Online Piroska és a vegetáriánus farkas ebook, könyvet Piroska és a vegetáriánus farkas FB2, Download Piroska és a vegetáriánus farkas PDF , Download Piroska és a vegetáriánus farkas MOBI, Online Piroska és a vegetáriánus farkas könyvet, ingyenes letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas IPhone, Online könyvet Piroska és a vegetáriánus farkas PDF, ingyenes Piroska és a vegetáriánus farkas DJVU, ingyenes letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas TXT, letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas RTF, Online Piroska és a vegetáriánus farkas FB2 , e-könyvet Piroska és a vegetáriánus farkas letöltések TXT, ingyenes Piroska és a vegetáriánus farkas letöltések könyvet, e-könyvet Piroska és a vegetáriánus farkas download MOBI, letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas IPad, olvas Piroska és a vegetáriánus farkas MOBI, olvas Piroska és a vegetáriánus farkas DOC, ingyenes Piroska és a vegetáriánus farkas AWZ, Download e-könyvet Piroska és a vegetáriánus farkas iPad , ingyenes Piroska és a vegetáriánus farkas DJVU, Download Piroska és a vegetáriánus farkas e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Piroska és a vegetáriánus farkas DVD, olvas Piroska és a vegetáriánus farkas TXT, Book Piroska és a vegetáriánus farkas letöltések DJVU, Piroska és a vegetáriánus farkas letöltések könyvet ingyenes, Piroska és a vegetáriánus farkas letöltések könyvet pdf ingyenes, Piroska és a vegetáriánus farkas pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Piroska és a vegetáriánus farkas pdf ingyenes, Piroska és a vegetáriánus farkas letöltések könyvet epub ingyenes, Piroska és a vegetáriánus farkas ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply