Piramis és Dávid-csillag

Kereszty András - Piramis és Dávid-csillag

1979. március 26-án a Fehér Ház kertjében egy nagy, narancssárga-vörös cirkuszisátor-féle alatt aláírták a különbéke-szerződést Egyiptom és Izrael között. A szerző, aki éveken keresztül dolgozott tudósítóként a Közel-Keleten, az esemény történelmi, társadalmi, politikai, gazdasági hátterét bemutatva bizonyítja: miért nem jelenthet megoldást ez a Camp David-i megállapodáson alapuló béke a térség igazi problémáira. Ugyanakkor a szemtanú hitelességével, színesen, élvezetes stílusban számol be az események menetéről, bepillantást engedve a tudósítói munka mindennapjaiba is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Piramis és Dávid-csillag ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Piramis és Dávid-csillag ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9632714733
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1981
  Árukód:


  TAGS:
  Online Piramis és Dávid-csillag ebook, könyvet Piramis és Dávid-csillag FB2, Download Piramis és Dávid-csillag PDF , Download Piramis és Dávid-csillag MOBI, Online Piramis és Dávid-csillag könyvet, ingyenes letöltések Piramis és Dávid-csillag IPhone, Online könyvet Piramis és Dávid-csillag PDF, ingyenes Piramis és Dávid-csillag DJVU, ingyenes letöltések Piramis és Dávid-csillag TXT, letöltések Piramis és Dávid-csillag RTF, Online Piramis és Dávid-csillag FB2 , e-könyvet Piramis és Dávid-csillag letöltések TXT, ingyenes Piramis és Dávid-csillag letöltések könyvet, e-könyvet Piramis és Dávid-csillag download MOBI, letöltések Piramis és Dávid-csillag IPad, olvas Piramis és Dávid-csillag MOBI, olvas Piramis és Dávid-csillag DOC, ingyenes Piramis és Dávid-csillag AWZ, Download e-könyvet Piramis és Dávid-csillag iPad , ingyenes Piramis és Dávid-csillag DJVU, Download Piramis és Dávid-csillag e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Piramis és Dávid-csillag DVD, olvas Piramis és Dávid-csillag TXT, Book Piramis és Dávid-csillag letöltések DJVU, Piramis és Dávid-csillag letöltések könyvet ingyenes, Piramis és Dávid-csillag letöltések könyvet pdf ingyenes, Piramis és Dávid-csillag pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Piramis és Dávid-csillag pdf ingyenes, Piramis és Dávid-csillag letöltések könyvet epub ingyenes, Piramis és Dávid-csillag ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply