Pimpáré és Vakvarjúcska


Ez egy mese. Ő a hősöm. Királylány. Az ismerősöm. Hogyha van egy lazább hetünk, elég gyakran beszélgetünk… Én kérdem, ő válaszol: ez a mese róla szól. – Pimpáré királykisasszonyt királyi szülei férjhez akarják adni, jönnek a kérők, akik mind pályáznak Pimpáré kezére, de ő elutasítja őket, hiszen nem szülői önkény hatására, hanem szerelemből akar férjhez menni. A királykisasszonyt azért akarják a szülők férjhez adni, mert kiürült a kincstár, és a királyi udvar csődben van, s gazdag kérőben reménykednek. Ám abban a pillanatban, amikor Pimpáré kikosarazza az utolsó kérőt, hatalmas porfelleg és szélvihar támad, sötét lesz, és a királykisasszonyt elrabolja a Varjúkirály és a fia. Vakvarjúcska hites feleségének tekinti az ölébe pottyant királylányt, aki persze vonakodik. Ám Vakvarjúcska három próbát is kiáll, amelyben megvédelmezi Pimpárét, előbb a szarkák, majd a vadkutyák, végül az utcakölykök támadását veri vissza. A próbatételek közben megsérül és meg is vakul, s most Pimpárén a sor, hogy védelmezze és bizonyítson. Elhatározza, hogy hazamegy királyi szüleihez, akiknek már bizonyára hiányzik egyetlen leányuk. Közben fény derül arra is, hogy Vakvarjúcska valójában elvarázsolt királyfi, apjának palotáját valaha haramiák gyújtották fel és égették porig, csak ő és felséges apja menekült meg, és a tűzben koromfekete varjúvá változott. Ám ha megtalálja mellette tűzön-vízen át kitartó párját, talán ismét visszaváltozhat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789631191608
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227221 / 1081676  TAGS:
  Online Pimpáré és Vakvarjúcska ebook, könyvet Pimpáré és Vakvarjúcska FB2, Download Pimpáré és Vakvarjúcska PDF , Download Pimpáré és Vakvarjúcska MOBI, Online Pimpáré és Vakvarjúcska könyvet, ingyenes letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska IPhone, Online könyvet Pimpáré és Vakvarjúcska PDF, ingyenes Pimpáré és Vakvarjúcska DJVU, ingyenes letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska TXT, letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska RTF, Online Pimpáré és Vakvarjúcska FB2 , e-könyvet Pimpáré és Vakvarjúcska letöltések TXT, ingyenes Pimpáré és Vakvarjúcska letöltések könyvet, e-könyvet Pimpáré és Vakvarjúcska download MOBI, letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska IPad, olvas Pimpáré és Vakvarjúcska MOBI, olvas Pimpáré és Vakvarjúcska DOC, ingyenes Pimpáré és Vakvarjúcska AWZ, Download e-könyvet Pimpáré és Vakvarjúcska iPad , ingyenes Pimpáré és Vakvarjúcska DJVU, Download Pimpáré és Vakvarjúcska e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pimpáré és Vakvarjúcska DVD, olvas Pimpáré és Vakvarjúcska TXT, Book Pimpáré és Vakvarjúcska letöltések DJVU, Pimpáré és Vakvarjúcska letöltések könyvet ingyenes, Pimpáré és Vakvarjúcska letöltések könyvet pdf ingyenes, Pimpáré és Vakvarjúcska pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pimpáré és Vakvarjúcska pdf ingyenes, Pimpáré és Vakvarjúcska letöltések könyvet epub ingyenes, Pimpáré és Vakvarjúcska ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply