Piaci és hitelkockázat-menedzsment

Bugár Gyöngyi - Piaci és hitelkockázat-menedzsment

Az elmúlt néhány évtized egyik legnagyobb pénzügyi válsága kivételes módon erősítette annak jelentőségét, hogy pénzügyi döntéseinket ne csak determinisztikusnak hitt események és mutatók alapján hozzuk meg, hanem vegyük figyelembe a különböző kimenetekhez csatolható kockázatokat is. A modern tőkekövetelményi irányelvek (CRD) elmélete és gyakorlata nem is érthető meg a kockázati kitettség kezelésének képessége nélkül. E képességek megszerzéséhez nyújt kitűnő segítséget a könyv, melynek tartalmi elsajátítása nemcsak a pénzügyi szférában dolgozókat segíti, ugyanolyan haszonnal jár a reálszféra döntéshozói számára is.
Dr. Vörös József – akadémikus, egyetemi tanár
Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar

Rendkívül érdekes, sok tekintetben hiánypótló munkáról van szó. Ez a kiváló módszertanú, logikusan felépített szakkönyv a legmodernebb kockázatmérési és kezelési metodikák világába vezeti az Olvasót. Az elmúlt évek makrogazdasági eseményei még inkább szükségessé tették a kockázatmérés és -kezelés elméleti hátterének megismerését, mélyebb összefüggéseinek feltárását és szélesebb körben történő elterjesztését, továbbá azt, hogy ezeket az ismereteket, tapasztalatokat az eddigieknél sokkal nagyobb jelentőséggel bíró inputként vegyék figyelembe munkájuk során a gazdasági élet döntéshozói. A könyvet nemcsak a kockázatkezeléssel hivatásszerűen foglalkozó befektetési, pénzügyi szakemberek, de az üzleti élet egyéb területein tevékenykedő döntéshozók is haszonnal forgathatják. Fontos alapmű lehet továbbá azok számára is, akik e témakör mélyebb megismerése irányába folytatnak kutatásokat, illetve tovább szeretnék mélyíteni eddig megszerzett tudásukat.
Dr. Bánfai Barna – régióvezető, piacfejlesztési igazgató
DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt.

Nemzetközi hitelkrízis, mexikói peso-válság, ázsiai válság, másodrendű jelzáloghitel-piaciválság… Elég csak az utóbbi pár évtized pénzügyi kríziseire visszagondolni, hogy nyilvánvalóvá váljon, miért is elengedhetetlenül fontos a kockázatkezelés a gazdaságban.
A könyvet olvasva az érdeklődő megismerkedhet a pénzügyi kockázatkezelés alapjaival, a piaci és hitelkockázat kezelésének eszközeivel. A könyv azonban nem csak a kockázatkezeléssel ismerkedőknek szól. Középső szegmense, ahol a szerző a különböző kockázati mutatókat és mérőszámokat ismerteti, a szakembereknek is érdekes információkkal szolgálhat. Különösen dicséretes, hogy Bugár Gyöngyi tematikusan felépített gyakorlati példákon keresztül kalauzol el bennünket e dinamikusan fejlődő tudományban.
Zsoldos Bálint – egy nemzetközi befektetési bank hitelkockázat elemzője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  256 gr
  ISBN:
  9789630595902
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2612321 / 1146099
  Series:


  TAGS:
  Online Piaci és hitelkockázat-menedzsment ebook, könyvet Piaci és hitelkockázat-menedzsment FB2, Download Piaci és hitelkockázat-menedzsment PDF , Download Piaci és hitelkockázat-menedzsment MOBI, Online Piaci és hitelkockázat-menedzsment könyvet, ingyenes letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment IPhone, Online könyvet Piaci és hitelkockázat-menedzsment PDF, ingyenes Piaci és hitelkockázat-menedzsment DJVU, ingyenes letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment TXT, letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment RTF, Online Piaci és hitelkockázat-menedzsment FB2 , e-könyvet Piaci és hitelkockázat-menedzsment letöltések TXT, ingyenes Piaci és hitelkockázat-menedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Piaci és hitelkockázat-menedzsment download MOBI, letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment IPad, olvas Piaci és hitelkockázat-menedzsment MOBI, olvas Piaci és hitelkockázat-menedzsment DOC, ingyenes Piaci és hitelkockázat-menedzsment AWZ, Download e-könyvet Piaci és hitelkockázat-menedzsment iPad , ingyenes Piaci és hitelkockázat-menedzsment DJVU, Download Piaci és hitelkockázat-menedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Piaci és hitelkockázat-menedzsment DVD, olvas Piaci és hitelkockázat-menedzsment TXT, Book Piaci és hitelkockázat-menedzsment letöltések DJVU, Piaci és hitelkockázat-menedzsment letöltések könyvet ingyenes, Piaci és hitelkockázat-menedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Piaci és hitelkockázat-menedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Piaci és hitelkockázat-menedzsment pdf ingyenes, Piaci és hitelkockázat-menedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Piaci és hitelkockázat-menedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply