Photoshop digitális fotósoknak


Készen áll a minden szabályt felrúgó Photoshop könyvre?

A legnagyobb példányszámban eladott Photoshop könyvek szerzője, Scott Kelby magasra helyezi a lécet új könyvével, amely az Adobe Photoshop CS 2 legújabb, legfontosabb és legizgalmasabb technikáit mutatja meg a digitális fotósoknak.

Scott a Photoshop User magazin főszerkesztője és társalapítója, a Nikon Capture User magazinjának főszerkesztője és a Photoshop Elements Techniques vezető szerkesztője, a National Association of Photoshop Professionals (NAPP), az Adobe Photoshop felhasználók szövetségének elnöke. A szaktekintély több mint 26 Photoshopról, digitális képalkotásról és technológiáról szóló könyv díjnyertes szerzője, többek között a Photoshop Down & Dirty Tricks, a Photoshop Photo-Retouching Secrets, a Photoshop Classic Effects és a The Photoshop Elements Book for Digital Photographers könyveknek.
Scott az Adobe Photoshop Seminar Tour oktatási igazgatója, a Photoshop World Conference & Expo technikai elnöke, és szerte a világban számos digitális képalkotási kiállítás és esemény előadója. Az Adobe Photoshop oktató DVD sorozatában is közreműködött és 1993 óta oktat Adobe Photoshop felhasználókat.
Ha további információkra kíváncsi Scottról, látogasson el oldalára: www.scottkelby.com

A díjnyertes, eladási csúcsot döntő könyv új változata azt nyújtja a digitális fotósoknak, amit eddig még egyetlen könyv sem: pontosan megmutatja, “hogyan csinálja”. Nem különböző elméletek gyűjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett az író egzakt, napjaink vezető digitális fotósai által használt technikákat mutat be lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, melyik beállításokat használja, mikor és miért. Ezért fogadta a könyv előző változatát olyan kitörő örömmel a digitális fényképezés világa. Ám az új CS2 változathoz írt könyv még nagyobb, még jobb, és még többet felfed a profik legjobban őrzött titkaiból.

TANULJA MEG, HOGYAN CSINÁLJÁK A PROFIK

Scott Kelby évente több ezer profi fotósnak tanítja a Photoshop használatát, és szinte kivétel nélkül mindegyiküknek ugyanazon kérdései, problémái és kihívásai vannak – és pontosan ezekkel foglalkozik a könyv.

Megtanulhatja:

– A profik által ténylegesen használt élesítési technikákat. (Egy teljes fejezet csak ezzel foglalkozik!) A profiknak a leggyakoribb digitális fényképhibák gyors kijavítására használt trükkjeit!
– A lépésről lépésre haladó beállítást, amely biztosítja, hogy a nyomtatóból kijövő színek tökéletesen egyezzenek a képernyőn látható színekkel.
– A kizárólag a profik által ismert portréretusálási titkokat!
– Hogyan dolgozza fel a RAW formátumú digitális képeket (és hogyan használja ki a CS2 új Camera Raw funkcióit!).
– Hogyan végezze el szenvedés nélkül a fényképek színkorrekcióját (le fog döbbenni, hogy ez milyen könnyen megy, ha tudja a titkot).
– Egy teljes fejezet a legújabb, leginkább keresett különleges Photoshop effektekről!
– Hogyan csökkentse a zajt, kezelje az objektív által okozott problémákat, kerülje el a fényudvart stb.
– Hogyan mutassa be műveit úgy, ahogy a profik teszik!

És még egy csomó módszert, fogást, apró “bennfentes” trükköket, amelyekkel csúcsra járathatja produktivitását!

Ha ön digitális fotós, és készen áll a “szakma trükkjeinek” elsajátítására, amelyekkel a vezető profik munkáikat javítják, szerkesztik, élesítik, retusálják és bemutatják, akkor pont a megfelelő könyvet tartja a kezében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Photoshop digitális fotósoknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Photoshop digitális fotósoknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Perfact-Pro Kft.
  Number of Pages:
  463
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  1000 gr
  ISBN:
  0369000522883
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  SL#2105171487  TAGS:
  Online Photoshop digitális fotósoknak ebook, könyvet Photoshop digitális fotósoknak FB2, Download Photoshop digitális fotósoknak PDF , Download Photoshop digitális fotósoknak MOBI, Online Photoshop digitális fotósoknak könyvet, ingyenes letöltések Photoshop digitális fotósoknak IPhone, Online könyvet Photoshop digitális fotósoknak PDF, ingyenes Photoshop digitális fotósoknak DJVU, ingyenes letöltések Photoshop digitális fotósoknak TXT, letöltések Photoshop digitális fotósoknak RTF, Online Photoshop digitális fotósoknak FB2 , e-könyvet Photoshop digitális fotósoknak letöltések TXT, ingyenes Photoshop digitális fotósoknak letöltések könyvet, e-könyvet Photoshop digitális fotósoknak download MOBI, letöltések Photoshop digitális fotósoknak IPad, olvas Photoshop digitális fotósoknak MOBI, olvas Photoshop digitális fotósoknak DOC, ingyenes Photoshop digitális fotósoknak AWZ, Download e-könyvet Photoshop digitális fotósoknak iPad , ingyenes Photoshop digitális fotósoknak DJVU, Download Photoshop digitális fotósoknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Photoshop digitális fotósoknak DVD, olvas Photoshop digitális fotósoknak TXT, Book Photoshop digitális fotósoknak letöltések DJVU, Photoshop digitális fotósoknak letöltések könyvet ingyenes, Photoshop digitális fotósoknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Photoshop digitális fotósoknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Photoshop digitális fotósoknak pdf ingyenes, Photoshop digitális fotósoknak letöltések könyvet epub ingyenes, Photoshop digitális fotósoknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply