Photoshop CS4 – Alapok és trükkök


A ComputerBooks Kiadó gondozásában megjelenő kiadvány az Adobe Photoshop CS4 alap és Extended változatában is megtalálható eszközöket és funkciókat ismerteti részletesen, kezdőtől középhaladó szintig. A könyv anyaga a nemzetközi angol (IE) és a lokalizált magyar változathoz is kényelmesen használható.

A 18 fejezet minden lényeges információt tartalmaz a program működéséről.
Több mint 60 oldalnyi “Trükk”, lépésről lépésre követhető gyakorlati leírásokkal.
Csaknem 1000 illusztráció és ábra, 12 színes tábla, és DVD melléklet segíti az önálló tanulást.
1500 kulcsszót tartalmazó tárgymutató, mely “Photoshop angol-magyar” szótárként is használható.

A kiadvány sorra veszi a Photoshop CS4 új és továbbfejlesztett eszközeit, funkcióit: Többek közt részletesen bemutatja a Photoshop megújult felhasználói felületét, az alapvető festő és szerkesztő eszközöket, foglalkozik az ecsetek és a radírok sajátosságaival, a rétegek kezelésével, a navigálással, a segédvonalak használatával, valamint az alakítás és a képméretezés lehetőségeivel. Bővebben kitér a kiválasztások és a maszkok létrehozásával kapcsolatos tudnivalókra, a görbék, az alakzatok, és a szövegek kezelésére. Áttekinti a színekkel kapcsolatos alapfogalmakat, és a kitöltés módozatait, majd sorra veszi a Photoshop CS4 különleges retusáló eszközeit, korrekciós parancsait, és szűrőit, kitér a korrekciós rétegek, az intelligens szűrők, és a Camera Raw alkalmazás használatára. Végül bemutatja miképpen lehet az elkészült munkákat menteni, nyomtatni, illetve webre optimalizálni.

A DVD melléklet Szoftver mappájában az Adobe Photoshop Extended CS4 , az Adobe Lightroom 2.0 és az Adobe Flash CS4 Pro szoftverek teljes funkcionalitással rendelkező 30 napos próbaváltozatai találhatók.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Computerbooks
  Number of Pages:
  554
  Kötés:
  cérnafűzött, keménytáblás
  Weight:
  1009 gr
  ISBN:
  0609001276171
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  SL#2104827601  TAGS:
  Online Photoshop CS4 – Alapok és trükkök ebook, könyvet Photoshop CS4 – Alapok és trükkök FB2, Download Photoshop CS4 – Alapok és trükkök PDF , Download Photoshop CS4 – Alapok és trükkök MOBI, Online Photoshop CS4 – Alapok és trükkök könyvet, ingyenes letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök IPhone, Online könyvet Photoshop CS4 – Alapok és trükkök PDF, ingyenes Photoshop CS4 – Alapok és trükkök DJVU, ingyenes letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök TXT, letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök RTF, Online Photoshop CS4 – Alapok és trükkök FB2 , e-könyvet Photoshop CS4 – Alapok és trükkök letöltések TXT, ingyenes Photoshop CS4 – Alapok és trükkök letöltések könyvet, e-könyvet Photoshop CS4 – Alapok és trükkök download MOBI, letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök IPad, olvas Photoshop CS4 – Alapok és trükkök MOBI, olvas Photoshop CS4 – Alapok és trükkök DOC, ingyenes Photoshop CS4 – Alapok és trükkök AWZ, Download e-könyvet Photoshop CS4 – Alapok és trükkök iPad , ingyenes Photoshop CS4 – Alapok és trükkök DJVU, Download Photoshop CS4 – Alapok és trükkök e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Photoshop CS4 – Alapok és trükkök DVD, olvas Photoshop CS4 – Alapok és trükkök TXT, Book Photoshop CS4 – Alapok és trükkök letöltések DJVU, Photoshop CS4 – Alapok és trükkök letöltések könyvet ingyenes, Photoshop CS4 – Alapok és trükkök letöltések könyvet pdf ingyenes, Photoshop CS4 – Alapok és trükkök pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Photoshop CS4 – Alapok és trükkök pdf ingyenes, Photoshop CS4 – Alapok és trükkök letöltések könyvet epub ingyenes, Photoshop CS4 – Alapok és trükkök ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply