Peti, Ida és Picuri

Grethe Fagerström - Gunilla Hansson - Peti, Ida és Picuri

Hurrá, lesz egy hugicánk! Vagy esetleg öcsikénk? Picuri már ott növekszik a mama pocakjában, amikor Peti és Ida mindent meg akarnak tudni a nagy titokról, a gyerek születéséről. A szülők komolyan veszik gyermekeik kérdéseit, hiszen tudják, a legkényesebbre is válaszolni kell. Persze nemcsak azt kell megmagyarázni, hogyan lesz és hogyan születik a kisbaba, hanem arról is tudniuk kell a testvérkéknek, hogy egy csecsemő felfordítja a család eddigi életét. A féltékenység, a harag, az idegesség ugyanúgy hozzátartozik az új élethez, mint az öröm, a segítés. Nem kell azt sem szégyellni. A svéd szerzőpáros könyve okosan, türelmesen mond el mindent ezekről a kényes dolgokról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Peti, Ida és Picuri ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Peti, Ida és Picuri ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  452 gr
  ISBN:
  9789634156741
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2234510 / 1089227
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Peti, Ida és Picuri ebook, könyvet Peti, Ida és Picuri FB2, Download Peti, Ida és Picuri PDF , Download Peti, Ida és Picuri MOBI, Online Peti, Ida és Picuri könyvet, ingyenes letöltések Peti, Ida és Picuri IPhone, Online könyvet Peti, Ida és Picuri PDF, ingyenes Peti, Ida és Picuri DJVU, ingyenes letöltések Peti, Ida és Picuri TXT, letöltések Peti, Ida és Picuri RTF, Online Peti, Ida és Picuri FB2 , e-könyvet Peti, Ida és Picuri letöltések TXT, ingyenes Peti, Ida és Picuri letöltések könyvet, e-könyvet Peti, Ida és Picuri download MOBI, letöltések Peti, Ida és Picuri IPad, olvas Peti, Ida és Picuri MOBI, olvas Peti, Ida és Picuri DOC, ingyenes Peti, Ida és Picuri AWZ, Download e-könyvet Peti, Ida és Picuri iPad , ingyenes Peti, Ida és Picuri DJVU, Download Peti, Ida és Picuri e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Peti, Ida és Picuri DVD, olvas Peti, Ida és Picuri TXT, Book Peti, Ida és Picuri letöltések DJVU, Peti, Ida és Picuri letöltések könyvet ingyenes, Peti, Ida és Picuri letöltések könyvet pdf ingyenes, Peti, Ida és Picuri pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Peti, Ida és Picuri pdf ingyenes, Peti, Ida és Picuri letöltések könyvet epub ingyenes, Peti, Ida és Picuri ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply