Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj

Rick Riordan - Percy Jackson és az olimposziak 1. - A villámtolvaj

Rick Riordan, a szerző a legújabb amerikai Rowling. Eredeti, friss hang jellemzi – óriási a sikere!
A regény alapja a legrégebben futó, legnépszerűbb, legelevenebb szappanopera, a görög mitológia. Mindez vagánysággal, egy "problémás" fiú küldetésével fűszerezve. A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint. Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni? Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz. Egészen addig, míg a Minotaurusz be nem kergeti a nyári táborba. Hirtelen mítikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, némelyiküket felbosszantotta: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított. Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon.A Könyv Magyarul!


Letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  373
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789633731154
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2236413 / 1091177
  Series:


  TAGS:
  Online Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj ebook, könyvet Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj FB2, Download Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj PDF , Download Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj MOBI, Online Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj könyvet, ingyenes letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj IPhone, Online könyvet Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj PDF, ingyenes Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj DJVU, ingyenes letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj TXT, letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj RTF, Online Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj FB2 , e-könyvet Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj letöltések TXT, ingyenes Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj letöltések könyvet, e-könyvet Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj download MOBI, letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj IPad, olvas Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj MOBI, olvas Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj DOC, ingyenes Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj AWZ, Download e-könyvet Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj iPad , ingyenes Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj DJVU, Download Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj DVD, olvas Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj TXT, Book Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj letöltések DJVU, Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj letöltések könyvet ingyenes, Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj letöltések könyvet pdf ingyenes, Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj pdf ingyenes, Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj letöltések könyvet epub ingyenes, Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply