Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején


A Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején című könyvünkben a hazai pénzügyi, tudományos- és gazdasági élet neves közgazdászai a szűkebb tudományos tevékenységük egy-egy gyöngyszemével bemutatják azokat a pénzügyi területeket, amelyek hazánkat a fejlett piacgazdaságok részévé teszik. Vázolják azokat a pénzügyi stratégiákat, amelyek az előttünk álló kihívások sikeres megoldásához szükségesek.


A könyv a 75 éves Dr. Huszti Ernő professzor előtti nagyrabecsülésünket fejezi ki. Dr. Huszti Ernő részt vett a kétszintű magyar bankrendszer megteremtésében, a korszerű banki intézményrendszer kialakításában, a monetáris politika és gyakorlat alapjainak megfogalmazásában. Tudományos munkájával elősegítette a pénzügyi és a banki ismeretek felsőoktatásban történő megalapozását. A könyv szerzői tanulmányaik közreadásával tisztelegnek a “Banktan” neves professzora, a kétszintű magyar bankrendszer létrehozását támogató közgazdász több, mint öt évtizedes gyakorlati és tudományos munkássága előtt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  586
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  880 gr
  ISBN:
  9789630584524
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2122804 / 1020977
  Formátum:


  TAGS:
  Online Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején ebook, könyvet Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején FB2, Download Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején PDF , Download Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején MOBI, Online Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején könyvet, ingyenes letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején IPhone, Online könyvet Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején PDF, ingyenes Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején DJVU, ingyenes letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején TXT, letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején RTF, Online Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején FB2 , e-könyvet Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején letöltések TXT, ingyenes Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején letöltések könyvet, e-könyvet Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején download MOBI, letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején IPad, olvas Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején MOBI, olvas Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején DOC, ingyenes Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején AWZ, Download e-könyvet Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején iPad , ingyenes Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején DJVU, Download Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején DVD, olvas Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején TXT, Book Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején letöltések DJVU, Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején letöltések könyvet ingyenes, Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején letöltések könyvet pdf ingyenes, Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején pdf ingyenes, Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején letöltések könyvet epub ingyenes, Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply