Pénzügyek és banküzletek


Székely György, kötetünk szerzöje, közel húsz éven át gyakorló banktisztviselőként szerzett ismereteit foglalja össze e könyvben. A kötet témájául szolgáló elméleti és gyakorlati pénzügyeket és banküzleteket a Közép-európai Egyetem, Graduate School of Business (korábban, IMC Graduate School of Business) oktatójaként tanítja. Előszavában a szerzö így szól a könyvről:
„Ez a könyv pénzröl és bankról szól – elméletben és föként gyakorlatban – mindazon olvasók számára, akik a „banküzem” tanulmányozására adják a fejüket. További szándékom, hogy e könyv diplomázó pénzügyes egyetemi hallgatók, MBA várományosok és olyan pénzügyi szakemberek kézikönyve legyen, akik mindennapjaink pénzügyeiröl szerzett ismereteiket szélesíteni és mélyíteni kívánják. A mű kiadásával azt a célt tűztem magam elé, hogy annak használói, tanulmányaik végeztével, képesek legyenek:
megérteni a pénz lényegét és elméleti vonásait,
megismerni a pénzügyi intézmények fejlödését és feladatait,
felismerni és enyhíteni a pénzügyi müveletek kockázatait,
a hitelfelvétel költségeit és a hitelezés hozamát kalkulálni,
biztonsággal eljárni a pénzügyi piacok és azok különféle okmányainak tekintetében.”The author, György Székely, summarizes in this book the knowledge he had acquired during his nearly twenty years as a practicing banker. Currently he is Senior Lecturer at the Graduate School of Business of Central European University (formerly, IMC Graduate School of Business), where he teaches the theory and practice of money and banking. As the author emphasizes in the preface:
„This book is partly about the theory and mainly about the practice of money and banking, targeted to readers who want to have a basic or improved understanding of the „business of banking.” Furthermore, the book can serve as a reference work for graduates of banking and finance courses, for MBA candidates, as well as for finance professionals who wish to broaden and deepen their knowledge about the role of finance in everyday life. The objective of the author is that a reader, having completed this work, would
• understand the basic concepts and principles of money,
• be aware of the evolution and functions of financial institutions,
• be able to identify and manage financial risks,
• be competent to calculate the true cost of borrowing and the yields earned when lending,
• become familiar with the intricacies of financial markets, institutions and documents, and thereby be in a position to handle his financial affairs with increased confidence and safety.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Pénzügyek és banküzletek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pénzügyek és banküzletek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  328
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9789632246673
  Nyelv:
  MAGYAR – ANGOL
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2097281 / 1013485
  Formátum:


  TAGS:
  Online Pénzügyek és banküzletek ebook, könyvet Pénzügyek és banküzletek FB2, Download Pénzügyek és banküzletek PDF , Download Pénzügyek és banküzletek MOBI, Online Pénzügyek és banküzletek könyvet, ingyenes letöltések Pénzügyek és banküzletek IPhone, Online könyvet Pénzügyek és banküzletek PDF, ingyenes Pénzügyek és banküzletek DJVU, ingyenes letöltések Pénzügyek és banküzletek TXT, letöltések Pénzügyek és banküzletek RTF, Online Pénzügyek és banküzletek FB2 , e-könyvet Pénzügyek és banküzletek letöltések TXT, ingyenes Pénzügyek és banküzletek letöltések könyvet, e-könyvet Pénzügyek és banküzletek download MOBI, letöltések Pénzügyek és banküzletek IPad, olvas Pénzügyek és banküzletek MOBI, olvas Pénzügyek és banküzletek DOC, ingyenes Pénzügyek és banküzletek AWZ, Download e-könyvet Pénzügyek és banküzletek iPad , ingyenes Pénzügyek és banküzletek DJVU, Download Pénzügyek és banküzletek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pénzügyek és banküzletek DVD, olvas Pénzügyek és banküzletek TXT, Book Pénzügyek és banküzletek letöltések DJVU, Pénzügyek és banküzletek letöltések könyvet ingyenes, Pénzügyek és banküzletek letöltések könyvet pdf ingyenes, Pénzügyek és banküzletek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pénzügyek és banküzletek pdf ingyenes, Pénzügyek és banküzletek letöltések könyvet epub ingyenes, Pénzügyek és banküzletek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply