Pénzről nőknek

Dr. Lelkes Zoltán - Singer Magdolna - Pénzről nőknek

"Amivel itt foglalkozunk, semmi másról nem szól, mint elérni azt, hogy az élet különböző területein semmi ne kényszerítsen arra, hogy ha úgy érzem, valahol nem szabad maradnom, akkor is tovább kelljen vesztegelnem."

Vajon miért vannak gyakran gátlások a nőkben a pénzzel kapcsolatban? Miért próbálja sok nő kerülni a pénzzel való kapcsolatot? Egyáltalán: milyen a nők pénzhez való viszonya? Ezekre és még egy sor elgondolkoztató és aktuális kérdésre nyújt válaszokat ebben a kötetben Dr. Lelkes Zoltán pénzügyi tanácsadó és Singer Magdolna újságíró. A könyvből megtudhatjuk, melyek egy nő elengedhetetlen tennivalói a pénzügyi egyensúly megtartásához, mi szükséges ahhoz, hogy a nők is sikeresek lehessenek a vállalkozások és befektetések terén – s így végül elérhetővé váljon, hogy soha ne kelljen választanunk a boldogság vagy a pénz között!

Ahogy a szerzők fogalmaznak: "Egyetlen nő sem engedheti meg magának, hogy ne valósítsa meg önmagát!"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pénzről nőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pénzről nőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  170
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639604957
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206005 / 1061791  TAGS:
  Online Pénzről nőknek ebook, könyvet Pénzről nőknek FB2, Download Pénzről nőknek PDF , Download Pénzről nőknek MOBI, Online Pénzről nőknek könyvet, ingyenes letöltések Pénzről nőknek IPhone, Online könyvet Pénzről nőknek PDF, ingyenes Pénzről nőknek DJVU, ingyenes letöltések Pénzről nőknek TXT, letöltések Pénzről nőknek RTF, Online Pénzről nőknek FB2 , e-könyvet Pénzről nőknek letöltések TXT, ingyenes Pénzről nőknek letöltések könyvet, e-könyvet Pénzről nőknek download MOBI, letöltések Pénzről nőknek IPad, olvas Pénzről nőknek MOBI, olvas Pénzről nőknek DOC, ingyenes Pénzről nőknek AWZ, Download e-könyvet Pénzről nőknek iPad , ingyenes Pénzről nőknek DJVU, Download Pénzről nőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pénzről nőknek DVD, olvas Pénzről nőknek TXT, Book Pénzről nőknek letöltések DJVU, Pénzről nőknek letöltések könyvet ingyenes, Pénzről nőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Pénzről nőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pénzről nőknek pdf ingyenes, Pénzről nőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Pénzről nőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply