Pengefutár

William S. Borroughs - Alan E. Nourse - Pengefutár

A 21. századi Amerika egészségügyi rendszere összeomlott, a törvénykezés az ellátást az állampolgárok teljes és végleges sterilizálásához köti, a kórházakban pedig az orvosokat komputerek és robotok váltják föl. Mindezzel a kormányzat a vérengzésbe torkolló egészséglázadásokra keresett megoldást, de a helyzetet némiképp túlreagálta.
A rendszerből kikerültekkel illegalitásba menekült orvosok foglalkoznak csak, akik ha kell, műtenek a konyhaasztalon is. Ám az egészségügyi készleteket a hatóságok szigorúan felügyelik, rendelkezéseik kijátszása csupán alvilági módszerekkel sikerülhet.
Billy az ellenálló orvosok köré szerveződött földalatti mozgalom tagja, csempész, azaz "pengefutár". Az életét kockáztatja azért, hogy mások megmenekülhessenek. A rendszer ellensége ő, mégis az amerikai nép egyik utolsó reménysége.
E könyv utóélete legalább olyan izgalmas, mint maga a történet. Alan E. Nourse 1974-es regényét Hollywood leopciózta, és meg is kezdődtek az előmunkálatok. A legendás William Burroughs irodalmi forgatókönyvet készített belőle, a film azonban sosem valósult meg. A forgatókönyv végül Ridley Scott kezébe került, akinek nagyon megtetszett a cím, így megvásárolta a jogokat… hogy egy egészen más filmet forgathasson le, a Szárnyas fejvadászt. Kötetünk az eredeti regényt és az irodalmi forgatókönyvet egyaránt tartalmazza, valódi csemegével szolgálva mind az irodalom, mind a film szerelmeseinek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pengefutár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pengefutár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639828537
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211229 / 1067449
  Series:


  TAGS:
  Online Pengefutár ebook, könyvet Pengefutár FB2, Download Pengefutár PDF , Download Pengefutár MOBI, Online Pengefutár könyvet, ingyenes letöltések Pengefutár IPhone, Online könyvet Pengefutár PDF, ingyenes Pengefutár DJVU, ingyenes letöltések Pengefutár TXT, letöltések Pengefutár RTF, Online Pengefutár FB2 , e-könyvet Pengefutár letöltések TXT, ingyenes Pengefutár letöltések könyvet, e-könyvet Pengefutár download MOBI, letöltések Pengefutár IPad, olvas Pengefutár MOBI, olvas Pengefutár DOC, ingyenes Pengefutár AWZ, Download e-könyvet Pengefutár iPad , ingyenes Pengefutár DJVU, Download Pengefutár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pengefutár DVD, olvas Pengefutár TXT, Book Pengefutár letöltések DJVU, Pengefutár letöltések könyvet ingyenes, Pengefutár letöltések könyvet pdf ingyenes, Pengefutár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pengefutár pdf ingyenes, Pengefutár letöltések könyvet epub ingyenes, Pengefutár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply