Penelope a háborúban

Oriana Fallaci - Penelope a háborúban

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A történet New York-ban játszódik, és főhőse egy olyan Pénelopé, aki nem nyugszik bele az otthon üldögélő férjére, Odüsszeuszra szövögetve váró asszony szerpkörébe, hanem ő is, mint Odüsszeusz, útra kel, hogy megismerje önmagát és szabadsága határait. Gió, bár kissé félszegen, mégis felhívja a figyelmet a férfi társadalom által kialakított sémák korlátaira, igazságtalanságaira, és harcol, hogy legyőzze azokat. Hideg fejjel megszabadul szüzességétől, lázadóként beleszeret egy gyenge és határozatlan férfiba, akiről később kiderül, hogy homoszexuális. Bátran szembenéz a szerelmi háromszöggel, melyben találja magát, Richarddal (a férfival, akit szeret) és Bill-lel (a férfival, akit Richard szeret). Végül mindkettő elől elmenekül, hogy megvívja saját háborúját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Penelope a háborúban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Penelope a háborúban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.6 x 18.6 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  303
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1965
  Commodity code:
  6142259 / 5141851  TAGS:
  Online Penelope a háborúban ebook, könyvet Penelope a háborúban FB2, Download Penelope a háborúban PDF , Download Penelope a háborúban MOBI, Online Penelope a háborúban könyvet, ingyenes letöltések Penelope a háborúban IPhone, Online könyvet Penelope a háborúban PDF, ingyenes Penelope a háborúban DJVU, ingyenes letöltések Penelope a háborúban TXT, letöltések Penelope a háborúban RTF, Online Penelope a háborúban FB2 , e-könyvet Penelope a háborúban letöltések TXT, ingyenes Penelope a háborúban letöltések könyvet, e-könyvet Penelope a háborúban download MOBI, letöltések Penelope a háborúban IPad, olvas Penelope a háborúban MOBI, olvas Penelope a háborúban DOC, ingyenes Penelope a háborúban AWZ, Download e-könyvet Penelope a háborúban iPad , ingyenes Penelope a háborúban DJVU, Download Penelope a háborúban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Penelope a háborúban DVD, olvas Penelope a háborúban TXT, Book Penelope a háborúban letöltések DJVU, Penelope a háborúban letöltések könyvet ingyenes, Penelope a háborúban letöltések könyvet pdf ingyenes, Penelope a háborúban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Penelope a háborúban pdf ingyenes, Penelope a háborúban letöltések könyvet epub ingyenes, Penelope a háborúban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply