Peer-kódex


Sorozatunk jelen kötete a XVI. század első negyedében készült Peer-kódex hasonmását és betűhű átiratát adja közre. A kézirat Szent Elek és Remete Szent Pál legendáin kívül imádságokat, énekeket tartalmaz, mint például Apáti Ferenc és F. Vásárhelyi András kantilénáját, a Szent László-éneket, a középkori magyar költészet alkotásait. A gazdagon díszített lapokat az iniciálékon kívül naiv rajzok is ékesítik. A bevezető tanulmány foglalkozik a kódex eredetével és történetével tartalmaz információkat; a szöveg helyesírásáról, hangjelöléséről, valamint szól a más magyar kódexekben fellelhető párhuzamos
helyekről és a latin forrásokról is. A változatos összetételű kötet nemcsak a szakemberek, gyűjtők, hanem a magyar középkori irodalom, valamint a művelődés- és művészettörténet iránt érdeklődők számára is tanulságos olvasmány lehet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Peer-kódex ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Peer-kódex ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  792
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  900 gr
  ISBN:
  9634461476
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:
  2104677 / 1105166
  Series:


  TAGS:
  Online Peer-kódex ebook, könyvet Peer-kódex FB2, Download Peer-kódex PDF , Download Peer-kódex MOBI, Online Peer-kódex könyvet, ingyenes letöltések Peer-kódex IPhone, Online könyvet Peer-kódex PDF, ingyenes Peer-kódex DJVU, ingyenes letöltések Peer-kódex TXT, letöltések Peer-kódex RTF, Online Peer-kódex FB2 , e-könyvet Peer-kódex letöltések TXT, ingyenes Peer-kódex letöltések könyvet, e-könyvet Peer-kódex download MOBI, letöltések Peer-kódex IPad, olvas Peer-kódex MOBI, olvas Peer-kódex DOC, ingyenes Peer-kódex AWZ, Download e-könyvet Peer-kódex iPad , ingyenes Peer-kódex DJVU, Download Peer-kódex e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Peer-kódex DVD, olvas Peer-kódex TXT, Book Peer-kódex letöltések DJVU, Peer-kódex letöltések könyvet ingyenes, Peer-kódex letöltések könyvet pdf ingyenes, Peer-kódex pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Peer-kódex pdf ingyenes, Peer-kódex letöltések könyvet epub ingyenes, Peer-kódex ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply