Pax

Sara Pennypacker - Pax

"Külön, mégis együtt. Elválaszthatatlanul. Szóval… néhány napja biztosan tudtam, hogy Pax evett. Éreztem. Múlt éjjel megláttam a holdat, és tudtam, Pax is épp azt nézi, ugyanakkor. Gondolod, ha érzem, hogy Pax él, úgy is van?
Igen."

Pax és Peter azóta elválaszthatatlanok, hogy a fiú magához vette az elárvult kisrókát. Ám egy nap megtörténik az elképzelhetetlen: Peter apja bevonul a hadseregbe, és rákényszeríti a fiát, hogy szabadon eressze Paxot.
Nagyapjánál, otthonától háromszáz mérföldnyire Peter rádöbben, hogy az ő helye nem ott van – hanem Pax mellett. Az egyre közeledő frontra fittyet hányva felkerekedik, hogy újra együtt lehessen barátjával. Hajtja a szeretet, a ragaszkodás és a keserűség.
Eközben Pax, míg kitartóan várja, hogy kis gazdája visszatérjen, maga is kalandokba keveredik, és felfedezi a világot.

Szívbe markoló története barátságról, hűségről és arról, hogyan találjuk meg helyünket a világban.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pax ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pax ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789633998953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698363 / 1165269
  Translator:


  TAGS:
  Online Pax ebook, könyvet Pax FB2, Download Pax PDF , Download Pax MOBI, Online Pax könyvet, ingyenes letöltések Pax IPhone, Online könyvet Pax PDF, ingyenes Pax DJVU, ingyenes letöltések Pax TXT, letöltések Pax RTF, Online Pax FB2 , e-könyvet Pax letöltések TXT, ingyenes Pax letöltések könyvet, e-könyvet Pax download MOBI, letöltések Pax IPad, olvas Pax MOBI, olvas Pax DOC, ingyenes Pax AWZ, Download e-könyvet Pax iPad , ingyenes Pax DJVU, Download Pax e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pax DVD, olvas Pax TXT, Book Pax letöltések DJVU, Pax letöltések könyvet ingyenes, Pax letöltések könyvet pdf ingyenes, Pax pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pax pdf ingyenes, Pax letöltések könyvet epub ingyenes, Pax ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply