Patchwork otthon és útközben


Ha szeretünk varrni, de nem akarunk naphosszat a varrógépünk mögött rostokolni, esetleg a barátokkal közös programnak tekintjük a varrást, az angol foltvarró technika könnyen hordozható darabjaival a nekünk való időtöltés. Öltögethetünk, amíg a gyerekünk szundikál, esetleg autóban, vonaton, buszon vagy repülőgépen ülve, várótermekben, vagy éppen a strandon – vagyis bármikor, amikor a kezünk egyébként tétlen lenne.
A kötetből megtudhatjuk, hogyan állítsunk össze olyan varrókészletet, amelyben minden megtalálható, ami a varráshoz szükséges. Amikor befejezzük a munkát, csak összecsukjuk a készletet, és a munkadarab biztonságos helyen várja, míg újra elővesszük. Ha jól felkészültünk, a lehető legtöbbet hozhatjuk ki a varrásra fordítható szabadidőnkből, legyünk szinte bárhol.
A világos, érthető magyarázatoknak és a munkamenetet lépésről lépésre bemutató fényképeknek köszönhetően gyorsan elsajátíthatjuk a szükséges ismereteket, és kezünk alatt szépséges minták kelhetnek életre. Ezekből tetszés szerint formálhatunk színpompás takarókat, párnákat, táskákat és még számos hasonló tárgyat.
A sablonok elkészítésére, az alapanyagok kiválasztására, a fércelésre, az elemek összeerősítésére és a munkadarabok eldolgozására vonatkozó részletes információknak köszönhetően a könyv nagyszerű ihletforrás, amelynek segítségével biztosan megtaláljuk a nekünk való ötletet és elkészítjük saját, egyedi darabjainkat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Patchwork otthon és útközben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Patchwork otthon és útközben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789632783390
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2469138 / 1096164  TAGS:
  Online Patchwork otthon és útközben ebook, könyvet Patchwork otthon és útközben FB2, Download Patchwork otthon és útközben PDF , Download Patchwork otthon és útközben MOBI, Online Patchwork otthon és útközben könyvet, ingyenes letöltések Patchwork otthon és útközben IPhone, Online könyvet Patchwork otthon és útközben PDF, ingyenes Patchwork otthon és útközben DJVU, ingyenes letöltések Patchwork otthon és útközben TXT, letöltések Patchwork otthon és útközben RTF, Online Patchwork otthon és útközben FB2 , e-könyvet Patchwork otthon és útközben letöltések TXT, ingyenes Patchwork otthon és útközben letöltések könyvet, e-könyvet Patchwork otthon és útközben download MOBI, letöltések Patchwork otthon és útközben IPad, olvas Patchwork otthon és útközben MOBI, olvas Patchwork otthon és útközben DOC, ingyenes Patchwork otthon és útközben AWZ, Download e-könyvet Patchwork otthon és útközben iPad , ingyenes Patchwork otthon és útközben DJVU, Download Patchwork otthon és útközben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Patchwork otthon és útközben DVD, olvas Patchwork otthon és útközben TXT, Book Patchwork otthon és útközben letöltések DJVU, Patchwork otthon és útközben letöltések könyvet ingyenes, Patchwork otthon és útközben letöltések könyvet pdf ingyenes, Patchwork otthon és útközben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Patchwork otthon és útközben pdf ingyenes, Patchwork otthon és útközben letöltések könyvet epub ingyenes, Patchwork otthon és útközben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply