Partitúra

Singer Magdolna - Partitúra

Polcz Alaine pszichológust, írót, a tanatológia magyarországi úttörőjét, a Magyar Hospice Mozgalom elindítóját az egész ország ismeri és elismeri. Útját tragédiák szegélyezték, a második világháború borzalmai és traumái életre szóló lelki és testi sebeket hagytak benne. Ám valamennyi csapás után képes volt talpra állni, veszteségeiből épülni, és nem csupán folytatni, de jobbá tenni saját és mások életét.
Ezt a rendhagyó, példaértékű életutat meséli el tanítványa, Singer Magdolna felemelő interjúkötete. Az olvasó bensőséges résztvevőjévé válhat meghitt, a halál közeledtével egyre mélyülő beszélgetéseiknek, és megrendülten búcsúzhat ettől az őszinte, saját elmúlásával is bátran szembenéző asszonytól. A Partitúra nem az a kötet, amelyet elég egyszer kézbe venni: az éjjeliszekrényünkre való, hogy bármikor felüthessük, és erőt, inspirációt meríthessünk belőle a legnehezebb pillanatokban is.

SINGER MAGDOLNA író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember. Eddig tizenhat könyve és számos tanulmánya jelent meg, köztük a Vigasztalódás a gyászban és a Veszteségek ajándéka című kötetek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Partitúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Partitúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  178
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  216 gr
  ISBN:
  9786155609336
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2683148 / 1158346  TAGS:
  Online Partitúra ebook, könyvet Partitúra FB2, Download Partitúra PDF , Download Partitúra MOBI, Online Partitúra könyvet, ingyenes letöltések Partitúra IPhone, Online könyvet Partitúra PDF, ingyenes Partitúra DJVU, ingyenes letöltések Partitúra TXT, letöltések Partitúra RTF, Online Partitúra FB2 , e-könyvet Partitúra letöltések TXT, ingyenes Partitúra letöltések könyvet, e-könyvet Partitúra download MOBI, letöltések Partitúra IPad, olvas Partitúra MOBI, olvas Partitúra DOC, ingyenes Partitúra AWZ, Download e-könyvet Partitúra iPad , ingyenes Partitúra DJVU, Download Partitúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Partitúra DVD, olvas Partitúra TXT, Book Partitúra letöltések DJVU, Partitúra letöltések könyvet ingyenes, Partitúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Partitúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Partitúra pdf ingyenes, Partitúra letöltések könyvet epub ingyenes, Partitúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply