Párizs a magasból


A világhírű fotóművész, Yann Arthus-Bertrand legújabb kötete. Helikopterével Párizs fölött repül, és optikáján keresztül a város régi és új arcát csodálhatjuk meg, ránézhetünk monumentális tereire, kedves kis utcáira, parkjaira, az ott pihenő, sétáló emberekre.
Ami ezt a színes albumot egyedülállóvá teszi, az Yann Arthus-Bertrand művészete.
Nem egyszerű légifelvételekről van itt szó: a szemlélő úgy érzi, hogy maga is részese a város életének, oda repül, ahová akar, ott időzik el, ahol akar, szokatlan részletek, újabb távlatok nyílnak meg előtte.
Párizs szerelmesei újabb élménnyel gazdagodnak, de a könyv azokat is rabul ejti, akik még csak most ismerkednek ezzel az izgalmasan gyönyörű várossal.
Gerard Géfen értő és a fotókhoz méltó szövege magyar és francia nyelven olvasható.A Könyv Magyarul!


Letöltések Párizs a magasból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párizs a magasból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1670 gr
  ISBN:
  9789638080349
  Language:
  HUNGARIAN – FRENCH
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2108577 / 1017021
  Translator:


  TAGS:
  Online Párizs a magasból ebook, könyvet Párizs a magasból FB2, Download Párizs a magasból PDF , Download Párizs a magasból MOBI, Online Párizs a magasból könyvet, ingyenes letöltések Párizs a magasból IPhone, Online könyvet Párizs a magasból PDF, ingyenes Párizs a magasból DJVU, ingyenes letöltések Párizs a magasból TXT, letöltések Párizs a magasból RTF, Online Párizs a magasból FB2 , e-könyvet Párizs a magasból letöltések TXT, ingyenes Párizs a magasból letöltések könyvet, e-könyvet Párizs a magasból download MOBI, letöltések Párizs a magasból IPad, olvas Párizs a magasból MOBI, olvas Párizs a magasból DOC, ingyenes Párizs a magasból AWZ, Download e-könyvet Párizs a magasból iPad , ingyenes Párizs a magasból DJVU, Download Párizs a magasból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párizs a magasból DVD, olvas Párizs a magasból TXT, Book Párizs a magasból letöltések DJVU, Párizs a magasból letöltések könyvet ingyenes, Párizs a magasból letöltések könyvet pdf ingyenes, Párizs a magasból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párizs a magasból pdf ingyenes, Párizs a magasból letöltések könyvet epub ingyenes, Párizs a magasból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply