Párhuzamos világok

Michio Kaku - Párhuzamos világok

Haldoklik az Univerzumunk?
Létezhetnek más univerzumok is?

A Párhuzamos világokban a világhírű fizikus és bestselleríró a kozmológia és az M-elmélet lenyűgöző világába repíti az olvasót, és az Univerzum végső sorsát tárgyalja.
Első fizikai témájú könyvében, a Hipertérben, Michio Kaku annak a rendkívüli fejlődésnek a leírásával indít, amely az utóbbi évtizedben a tudósokat az Univerzum születéséről és végső sorsáról alkotott elképzelések újragondolására kényszerítette. Kaku szemében a fizika aranykorában elünk, mivel a W’MAP és GOBE műholdak, továbbá a Hubble-űrtávcső által tett új felfedezések a "gyermekkorú" Univerzum kepeit tarjak elénk. Amint a csillagászok a W’MAP műholdról érkező adatok özönén átverekszik magukat, egy új kozmológiai kép tarul elénk. Az Univerzum születéséről alkotott máig legelfogadottabb elmélet a felfúvódó Univerzum elmelete. Ezen elmelet szerint az Univerzum a buborék-univerzumok végtelen tengerében lebegő buborékok egyike, talán csak egy a multiverzumban helyet foglaló sok-sok univerzum közül és új univerzumok állandóan keletkeznek. Egy párhuzamos univerzum csupán csak milliméterekre heverhet a mienktől. A húrelmélet és a párhuzamos univerzumok elképzelése sokáig a misztikum, a sarlatánok és a bolondok területe volt. Mara az elméleti fizikusok messzemenőleg elfogadjak a húr-elméletet és annak legutóbbi változatát, az M-elméletet mint az egyetlen olyan elméletet, amely – ha helyesnek bizonyul – az Univerzum négy alapvető erőfajtáját egyszerű és elegáns úton újraegyesítheti, és megadhatja a választ arra a kérdésre, hogy mi történt az Ősrobbanás előtt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Párhuzamos világok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párhuzamos világok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  370
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  696 gr
  ISBN:
  9789632520223
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2208333 / 1064350
  Series:


  TAGS:
  Online Párhuzamos világok ebook, könyvet Párhuzamos világok FB2, Download Párhuzamos világok PDF , Download Párhuzamos világok MOBI, Online Párhuzamos világok könyvet, ingyenes letöltések Párhuzamos világok IPhone, Online könyvet Párhuzamos világok PDF, ingyenes Párhuzamos világok DJVU, ingyenes letöltések Párhuzamos világok TXT, letöltések Párhuzamos világok RTF, Online Párhuzamos világok FB2 , e-könyvet Párhuzamos világok letöltések TXT, ingyenes Párhuzamos világok letöltések könyvet, e-könyvet Párhuzamos világok download MOBI, letöltések Párhuzamos világok IPad, olvas Párhuzamos világok MOBI, olvas Párhuzamos világok DOC, ingyenes Párhuzamos világok AWZ, Download e-könyvet Párhuzamos világok iPad , ingyenes Párhuzamos világok DJVU, Download Párhuzamos világok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párhuzamos világok DVD, olvas Párhuzamos világok TXT, Book Párhuzamos világok letöltések DJVU, Párhuzamos világok letöltések könyvet ingyenes, Párhuzamos világok letöltések könyvet pdf ingyenes, Párhuzamos világok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párhuzamos világok pdf ingyenes, Párhuzamos világok letöltések könyvet epub ingyenes, Párhuzamos világok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply