Párhuzamos történetek I-III.


A Párhuzamos történetek talán legfeltűnőbb vonása, az életmű ismerői számára is meglepetést jelentő újdonsága az egymástól lényegében független történetek olyan elképesztő sokasága, amelyet semmiféle realista konstrukció nem lenne képes egyetlen elbeszélésben összefogni. E regény történetei szinte ugyanúgy megszámlálhatatlanok, mint ahogyan azt sem tudnánk összeszámolni, hány emberrel találkoztunk életünkben, mégis egyetlen elbeszéléssé olvadnak össze.
A regény egyetlen, nagy elbeszélése azonban nem ezeket a történeteket beszéli el, hanem a testek egymásra hatásának, egymásra gyakorolt vonzásának, egymásra irányuló vágyakozásának és egymásról őrzött emlékezetének nagy történetét. Ebben a burjánzó elbeszélésben jönnek létre olyan csomópontok, amelyek különböző személyekkel azonos időben és azonos helyen (a másik test az érzetben), azonos időben különböző helyeken (a másik test a vágyban), azonos helyen különböző időkben (a lakás, a ház, a város emlékezete a testben), illetve ugyanazon személlyel különböző helyeken és időkben (a saját test az emlékezetben) megesett dolgokat kapcsolnak össze.
Az elbeszélésnek ez a csomópontról-csomópontra haladó mozgása vetíti ki aztán a rekonstruáló képzeletbe a történetek szövegen túli valósággá összeálló szövevényét, mely így gyakorlatilag és elvileg egyaránt kimeríthetetlen, és ezért képes egy semmiből megteremtett, társadalmilag és történelmileg mégis szigorúan meghatározott, az általunk ismert vagy ismerhető reáliáknak akkurátusan megfelelő, szövegen túli világot alkotni. Ahogy ez létrejön, az ennek a regénynek a legnagyobb titka és egyben világirodalmi teljesítménye.
A Párhuzamos történetekkel létrejött az a mű, amely komolyan veszi és megválaszolja a realizmus felbomlása, a századelő újító kísérletei és a nouveau roman által felvetett kérdéseket, ugyanakkor visszaadja az olvasás gyönyörét, és kiállja az összehasonlítást a tizenkilencedik századi nagyrealizmus legnagyobb műveivel.

Második kiadás, ajándék melléklettel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Párhuzamos történetek I-III. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párhuzamos történetek I-III. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  1506
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1770 gr
  ISBN:
  9789636765118
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2057640 / 1001028
  Series:


  TAGS:
  Online Párhuzamos történetek I-III. ebook, könyvet Párhuzamos történetek I-III. FB2, Download Párhuzamos történetek I-III. PDF , Download Párhuzamos történetek I-III. MOBI, Online Párhuzamos történetek I-III. könyvet, ingyenes letöltések Párhuzamos történetek I-III. IPhone, Online könyvet Párhuzamos történetek I-III. PDF, ingyenes Párhuzamos történetek I-III. DJVU, ingyenes letöltések Párhuzamos történetek I-III. TXT, letöltések Párhuzamos történetek I-III. RTF, Online Párhuzamos történetek I-III. FB2 , e-könyvet Párhuzamos történetek I-III. letöltések TXT, ingyenes Párhuzamos történetek I-III. letöltések könyvet, e-könyvet Párhuzamos történetek I-III. download MOBI, letöltések Párhuzamos történetek I-III. IPad, olvas Párhuzamos történetek I-III. MOBI, olvas Párhuzamos történetek I-III. DOC, ingyenes Párhuzamos történetek I-III. AWZ, Download e-könyvet Párhuzamos történetek I-III. iPad , ingyenes Párhuzamos történetek I-III. DJVU, Download Párhuzamos történetek I-III. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párhuzamos történetek I-III. DVD, olvas Párhuzamos történetek I-III. TXT, Book Párhuzamos történetek I-III. letöltések DJVU, Párhuzamos történetek I-III. letöltések könyvet ingyenes, Párhuzamos történetek I-III. letöltések könyvet pdf ingyenes, Párhuzamos történetek I-III. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párhuzamos történetek I-III. pdf ingyenes, Párhuzamos történetek I-III. letöltések könyvet epub ingyenes, Párhuzamos történetek I-III. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply