Párhoroszkóp


Hányszor tanácsolták már önnek, hogy ne gondoljon álmai szerelmére, hanem térjen vissza a valóság talajára. Nos, e könyv elolvasása után maga az ideális partner lesz a valóság. Csak azt kell tudnia, hogyan ismerje föl! E nagy áttörést hozó könyvben Trish MacGregor, az elismert asztrológus feltárja, hogy a Nap- és Hold-jegyek különféle kombinációi esetén: milyen rejtett kötelékek vannak a partnerek között; milyen titkokat rejtenek a pár előző életei során létesült kapcsolatai; ki lenne az eszményi, és ki a valóságos partner; melyek a párkapcsolat erős, illetve problematikus oldalai; mint pár hogyan képesek formálódni, ugyanakkor a saját személyiségükben rejlő lehetőségeket maradéktalanul kibontakoztatni.
Akár most fog megismerkedni lelki társával, akár már húsz éve házasok, ebből az olvasmányos könyvből az eddigieknél többet tudhat meg a saját – vagy akár mások – kapcsolatáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Párhoroszkóp ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párhoroszkóp ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789637054174
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2082626 / 1008235
  Translator:


  TAGS:
  Online Párhoroszkóp ebook, könyvet Párhoroszkóp FB2, Download Párhoroszkóp PDF , Download Párhoroszkóp MOBI, Online Párhoroszkóp könyvet, ingyenes letöltések Párhoroszkóp IPhone, Online könyvet Párhoroszkóp PDF, ingyenes Párhoroszkóp DJVU, ingyenes letöltések Párhoroszkóp TXT, letöltések Párhoroszkóp RTF, Online Párhoroszkóp FB2 , e-könyvet Párhoroszkóp letöltések TXT, ingyenes Párhoroszkóp letöltések könyvet, e-könyvet Párhoroszkóp download MOBI, letöltések Párhoroszkóp IPad, olvas Párhoroszkóp MOBI, olvas Párhoroszkóp DOC, ingyenes Párhoroszkóp AWZ, Download e-könyvet Párhoroszkóp iPad , ingyenes Párhoroszkóp DJVU, Download Párhoroszkóp e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párhoroszkóp DVD, olvas Párhoroszkóp TXT, Book Párhoroszkóp letöltések DJVU, Párhoroszkóp letöltések könyvet ingyenes, Párhoroszkóp letöltések könyvet pdf ingyenes, Párhoroszkóp pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párhoroszkóp pdf ingyenes, Párhoroszkóp letöltések könyvet epub ingyenes, Párhoroszkóp ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply