Párbeszéd az istennővel


Az Istennő visszatérése hivatalosan 1987 augusztus 16-án kezdődött el és aztán 1999 augusztus 11-én gyorsult fel. Ez a Magyarország felett kiteljesedő napfogyatkozás annak a kozmikus Nagykeresztnek volt a része, amelyben a kilenc asztrológiailag meghatározó “bolygó” közül hét: a Nap, a Hold, a Mars, a Jupiter, az Uránusz és a Neptunusz állt együtt. Kozmikus együttállásuk eredményeképpen a négy zodiákus jegy: a Bika, a Skorpió, az Oroszlán és a Vízöntő egyesülése volt tapasztalható csakúgy, mint az ezekhez a jegyekhez tartozó lényeké: a bika, a sas, az oroszlán és az ember. E négy lény egyesülése egy mennyei szfinxet alkotott. (Az Istennő egyik ősi megjelenési formáját.) Ezzel az Istennő újra életre kelt.A kötetben az Istennő elbeszéli: A matriarchátus teljes történetét Lemúriától Mun keresztül napjainkig, a patriarchátus születését Atlantiszon, a világ nőelvű misztérium iskoláinak tanításait és a vénuszi kundalini-energia és a spirituális szerelem misztériumát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Párbeszéd az istennővel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párbeszéd az istennővel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  316
  Borító:
  FŰZVE
  ISBN:
  963943602X
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2083659 / 1121036
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Párbeszéd az istennővel ebook, könyvet Párbeszéd az istennővel FB2, Download Párbeszéd az istennővel PDF , Download Párbeszéd az istennővel MOBI, Online Párbeszéd az istennővel könyvet, ingyenes letöltések Párbeszéd az istennővel IPhone, Online könyvet Párbeszéd az istennővel PDF, ingyenes Párbeszéd az istennővel DJVU, ingyenes letöltések Párbeszéd az istennővel TXT, letöltések Párbeszéd az istennővel RTF, Online Párbeszéd az istennővel FB2 , e-könyvet Párbeszéd az istennővel letöltések TXT, ingyenes Párbeszéd az istennővel letöltések könyvet, e-könyvet Párbeszéd az istennővel download MOBI, letöltések Párbeszéd az istennővel IPad, olvas Párbeszéd az istennővel MOBI, olvas Párbeszéd az istennővel DOC, ingyenes Párbeszéd az istennővel AWZ, Download e-könyvet Párbeszéd az istennővel iPad , ingyenes Párbeszéd az istennővel DJVU, Download Párbeszéd az istennővel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párbeszéd az istennővel DVD, olvas Párbeszéd az istennővel TXT, Book Párbeszéd az istennővel letöltések DJVU, Párbeszéd az istennővel letöltések könyvet ingyenes, Párbeszéd az istennővel letöltések könyvet pdf ingyenes, Párbeszéd az istennővel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párbeszéd az istennővel pdf ingyenes, Párbeszéd az istennővel letöltések könyvet epub ingyenes, Párbeszéd az istennővel ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply