Párbeszéd a hinduizmusról

Hans Küng - Heinrich Von Stietencron - Párbeszéd a hinduizmusról

A KERESZTÉNYSÉG ÉS VILÁGVALLÁSOK sorozat minden kötete a világ egy-egy nagy vallásával ismerteti meg az olvasót. A szakavatott vallástörténeti bemutatón túl megtudhatjuk, hogy a kereszténység, a keresztény hitelvek hogyan viszonyulnak az adott valláshoz, mi az, amit a keresztény hívők is hasznosíthatnak abból.
A sorozat harmadik kötete a hinduizmus bemutatását kísérli meg. Egymásra válaszoló előadások formájában először mindig Heinrich von Stietencron, a tübingeni egyetem nagyhírű indológusa fejti ki a hinduizmus történetét, hitelveinek alakulását, terjedését. Erre válaszol és ezt elemzi tovább a keresztény teológus: Hans Küng.
A kötetből a különféle hindu vallási irányzatokon keresztül a szent szövegek értelmezéséig beható képet kapunk a hinduizmusról, Küng szavai pedig a hindu vallást eddig értetlenkedve fogadó európaiak számára is megvilágítják annak valódi tartalmát. A két kitűnő szakember lebilincselő előadásainak célja a vallások közötti párbeszéd elősegítése, a vallások közötti béke megteremtése.
Akár vallástörténeti kézikönyvként vagy ismeretterjesztő könyvként, akár korunk vallási felfogásainak gyűjteményeként forgatjuk e könyvet, mindenképpen hasznos és tanulságos olvasmány.A Könyv Magyarul!


Letöltések Párbeszéd a hinduizmusról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párbeszéd a hinduizmusról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639127685
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:
  2081365 / 1061273
  Series:


  TAGS:
  Online Párbeszéd a hinduizmusról ebook, könyvet Párbeszéd a hinduizmusról FB2, Download Párbeszéd a hinduizmusról PDF , Download Párbeszéd a hinduizmusról MOBI, Online Párbeszéd a hinduizmusról könyvet, ingyenes letöltések Párbeszéd a hinduizmusról IPhone, Online könyvet Párbeszéd a hinduizmusról PDF, ingyenes Párbeszéd a hinduizmusról DJVU, ingyenes letöltések Párbeszéd a hinduizmusról TXT, letöltések Párbeszéd a hinduizmusról RTF, Online Párbeszéd a hinduizmusról FB2 , e-könyvet Párbeszéd a hinduizmusról letöltések TXT, ingyenes Párbeszéd a hinduizmusról letöltések könyvet, e-könyvet Párbeszéd a hinduizmusról download MOBI, letöltések Párbeszéd a hinduizmusról IPad, olvas Párbeszéd a hinduizmusról MOBI, olvas Párbeszéd a hinduizmusról DOC, ingyenes Párbeszéd a hinduizmusról AWZ, Download e-könyvet Párbeszéd a hinduizmusról iPad , ingyenes Párbeszéd a hinduizmusról DJVU, Download Párbeszéd a hinduizmusról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párbeszéd a hinduizmusról DVD, olvas Párbeszéd a hinduizmusról TXT, Book Párbeszéd a hinduizmusról letöltések DJVU, Párbeszéd a hinduizmusról letöltések könyvet ingyenes, Párbeszéd a hinduizmusról letöltések könyvet pdf ingyenes, Párbeszéd a hinduizmusról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párbeszéd a hinduizmusról pdf ingyenes, Párbeszéd a hinduizmusról letöltések könyvet epub ingyenes, Párbeszéd a hinduizmusról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply