Pár-bajok és békés megoldások

Harville Hendrix - Pár-bajok és békés megoldások

Megkapjuk-e társunktól azt a szeretetet, figyelmet és törődést, amire vágyunk? Ha nem, hol vannak azok a pontok, ahol változtatnunk kellene? Harville Hendrix ebben a könyvében a párkapcsolatok szövevényes problémáit elemezve mutatja meg, hogyan lehet az ösztönös választáson alapuló kapcsolatot tudatos, a másik fél igényeit messzemenően figyelembe vevő, elmélyült viszonnyá fejleszteni. A konkrét esetleírásokat a terápiás foglalkozásokon hatékonynak bizonyult gyakorlatok egészítik ki.

Hendrix könyvét a párterápiás szakembereken kívül haszonnal forgathatja mindenki, aki társával való kapcsolatán változtatni és javítani kíván.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pár-bajok és békés megoldások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pár-bajok és békés megoldások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  326 gr
  ISBN:
  9789633550151
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2100551 / 1014270
  Series:


  TAGS:
  Online Pár-bajok és békés megoldások ebook, könyvet Pár-bajok és békés megoldások FB2, Download Pár-bajok és békés megoldások PDF , Download Pár-bajok és békés megoldások MOBI, Online Pár-bajok és békés megoldások könyvet, ingyenes letöltések Pár-bajok és békés megoldások IPhone, Online könyvet Pár-bajok és békés megoldások PDF, ingyenes Pár-bajok és békés megoldások DJVU, ingyenes letöltések Pár-bajok és békés megoldások TXT, letöltések Pár-bajok és békés megoldások RTF, Online Pár-bajok és békés megoldások FB2 , e-könyvet Pár-bajok és békés megoldások letöltések TXT, ingyenes Pár-bajok és békés megoldások letöltések könyvet, e-könyvet Pár-bajok és békés megoldások download MOBI, letöltések Pár-bajok és békés megoldások IPad, olvas Pár-bajok és békés megoldások MOBI, olvas Pár-bajok és békés megoldások DOC, ingyenes Pár-bajok és békés megoldások AWZ, Download e-könyvet Pár-bajok és békés megoldások iPad , ingyenes Pár-bajok és békés megoldások DJVU, Download Pár-bajok és békés megoldások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pár-bajok és békés megoldások DVD, olvas Pár-bajok és békés megoldások TXT, Book Pár-bajok és békés megoldások letöltések DJVU, Pár-bajok és békés megoldások letöltések könyvet ingyenes, Pár-bajok és békés megoldások letöltések könyvet pdf ingyenes, Pár-bajok és békés megoldások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pár-bajok és békés megoldások pdf ingyenes, Pár-bajok és békés megoldások letöltések könyvet epub ingyenes, Pár-bajok és békés megoldások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply