Panzió

Piotr Pazinski - Panzió

A lengyel szerző EU-díjas regénye egy szeretetotthonként működő panzióban játszódik. Idős, életük javát már leélő férfiak és nők emlékeznek kellemes és kevésbé kellemes történeteikre. mesélnek, mesélnek, mesélnek. Ha kellemesen szórakoznak is, minden tekintetben olykor mégsem annyira vidám az ő életük, hiszen a háborús évek szívszorító emlékeket is felszínre hoznak.

A vita a mi specialitásunk jegyezte meg Abram úr. Tán nem vitatkoztunk a sivatagban? Egész idő alatt folyt a vita, megállás nélkül! Ez se jó, az se jó, nem finom az étel, rossz szomszédaink vannak, a rokonaink sem olyanok, amilyennek lenniük kellene.
Akkor volt is min vitatkozni. Épp csak elkezdtük a vándorlást. De most, amikor már majdnem bevégeztük? Hogyan vitatkozhatnánk ezután? Van-e ennek még valami értelme? Lehet, hogy Abram úr zárta nálunk a menetet Leon úrral? Ők itt az utolsó vitatkozók. A történeteik tele vannak frissességgel és belső erővel, amelyet nekünk már nem tudtak átadni, mert teljesen elhasználták a túlélésükre, arra, hogy konok kitartással életben maradjanak. Ott maradtak a nyomaik a dűnéken, a borókák, fenyők, berkenyék között, az utcaköveken és alattuk, a göröngyök között.

A könyv az Európai Unió által támogatott k-európai történetek sorozatban jelenik meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Panzió ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Panzió ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  203
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  242 gr
  ISBN:
  9786155513688
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679532 / 1155933
  Translator:


  TAGS:
  Online Panzió ebook, könyvet Panzió FB2, Download Panzió PDF , Download Panzió MOBI, Online Panzió könyvet, ingyenes letöltések Panzió IPhone, Online könyvet Panzió PDF, ingyenes Panzió DJVU, ingyenes letöltések Panzió TXT, letöltések Panzió RTF, Online Panzió FB2 , e-könyvet Panzió letöltések TXT, ingyenes Panzió letöltések könyvet, e-könyvet Panzió download MOBI, letöltések Panzió IPad, olvas Panzió MOBI, olvas Panzió DOC, ingyenes Panzió AWZ, Download e-könyvet Panzió iPad , ingyenes Panzió DJVU, Download Panzió e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Panzió DVD, olvas Panzió TXT, Book Panzió letöltések DJVU, Panzió letöltések könyvet ingyenes, Panzió letöltések könyvet pdf ingyenes, Panzió pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Panzió pdf ingyenes, Panzió letöltések könyvet epub ingyenes, Panzió ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply