Pálos misszió Háromszéken a 18. században

Csáky Árpád - Pálos misszió Háromszéken a 18. században

Nagy Mózes helybeli plébános, apostoli misszionárius hívására a 18. század legelején pálos szerzetesek érkeztek az alsóháromszéki Illyefalvára azzal a megbízással, hogy a plébánia vezetése mellett a túlnyomóan protestáns vidék katolikus közösségeinek lelki gondozását ellásák.
Induló könyv- és könyvtártörténeti sorozatunk első kötete végigköveti a háromszéki pálos misszió több mint nyolc évtizedes történetét a megtelepítésről egészen a rend magyarországi feloszlatásáig, bemutatja a fából épült kis rendház könyvtárának rendszerezésében és bővítésében szerepet játszó szerzeteseket, valamint ismerteti a plébánis gyűjteményében fennmaradt pálos vonatkozású könyvek katalógusát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789730141801
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2603670 / 1145222  TAGS:
  Online Pálos misszió Háromszéken a 18. században ebook, könyvet Pálos misszió Háromszéken a 18. században FB2, Download Pálos misszió Háromszéken a 18. században PDF , Download Pálos misszió Háromszéken a 18. században MOBI, Online Pálos misszió Háromszéken a 18. században könyvet, ingyenes letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században IPhone, Online könyvet Pálos misszió Háromszéken a 18. században PDF, ingyenes Pálos misszió Háromszéken a 18. században DJVU, ingyenes letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században TXT, letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században RTF, Online Pálos misszió Háromszéken a 18. században FB2 , e-könyvet Pálos misszió Háromszéken a 18. században letöltések TXT, ingyenes Pálos misszió Háromszéken a 18. században letöltések könyvet, e-könyvet Pálos misszió Háromszéken a 18. században download MOBI, letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században IPad, olvas Pálos misszió Háromszéken a 18. században MOBI, olvas Pálos misszió Háromszéken a 18. században DOC, ingyenes Pálos misszió Háromszéken a 18. században AWZ, Download e-könyvet Pálos misszió Háromszéken a 18. században iPad , ingyenes Pálos misszió Háromszéken a 18. században DJVU, Download Pálos misszió Háromszéken a 18. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pálos misszió Háromszéken a 18. században DVD, olvas Pálos misszió Háromszéken a 18. században TXT, Book Pálos misszió Háromszéken a 18. században letöltések DJVU, Pálos misszió Háromszéken a 18. században letöltések könyvet ingyenes, Pálos misszió Háromszéken a 18. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Pálos misszió Háromszéken a 18. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pálos misszió Háromszéken a 18. században pdf ingyenes, Pálos misszió Háromszéken a 18. században letöltések könyvet epub ingyenes, Pálos misszió Háromszéken a 18. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply