Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban

Dr. Lakatos Péter - Dr. Takács István - Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban

A pajzsmirigy betegségei a lakosság 6-8%-át érintik, így valóban népbetegségről beszélhetünk. Ez azt is jelenti, hogy a gyakorló orvosi napi szinten találkozik ezekkel a kórképekkel, függetlenül attól, hogy milyen szakterületen működik.

A könyvben sorra vesszük a pajzsmirigy nagy kórképeit (alul- és túlműködés, gyulladások, daganatok stb.), de szorítottunk helyet a határterületi problémáknak is, mint a terhesség és pajzsmirigybetegségek vagy a diabetes és a pajzsmirigyműködés. Külön fejezet tárgyalja a teendőket a szívbetegségek, az időskor vagy az anyagcsere-csontbetegségek és a pajzsmirigyeltérések egyidejű fennállása esetén. Így olvasóink olyan kérések megválaszolásához is segítséget találhatnak könyvünkben, amelyekkel nem ritkán találkoznak a gyakorlatban.

Ajánljuk a könyvet a praxisban dolgozó orvosoknak, endokrinológusoknak, belgyógyászoknak, családorvosoknak egyaránt. Szakvizsgára készülők, PhD-hallgatók és elméleti szakemberek is nagy hasznát vehetik e hiánypótló, összefoglaló anyagnak, mely csaknem 20 szerző munkája.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789639695184
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698861 / 1165715  TAGS:
  Online Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban ebook, könyvet Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban FB2, Download Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban PDF , Download Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban MOBI, Online Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban könyvet, ingyenes letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban IPhone, Online könyvet Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban PDF, ingyenes Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban DJVU, ingyenes letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban TXT, letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban RTF, Online Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban FB2 , e-könyvet Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban letöltések TXT, ingyenes Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban letöltések könyvet, e-könyvet Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban download MOBI, letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban IPad, olvas Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban MOBI, olvas Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban DOC, ingyenes Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban AWZ, Download e-könyvet Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban iPad , ingyenes Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban DJVU, Download Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban DVD, olvas Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban TXT, Book Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban letöltések DJVU, Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban letöltések könyvet ingyenes, Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban letöltések könyvet pdf ingyenes, Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban pdf ingyenes, Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban letöltések könyvet epub ingyenes, Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply