Pacsirta a szívben


A következő oldalon olvasható szövegrész: Jézus Krisztus megfeszítése, a Nagyszombati codexből való. Annak 35-36-37 cikkelye. Nem fordítottam mai nyelvünkre (mint más oldalakat az eposzban), hogy az olvasó megigéződjön varázslatától. A Nagyszombati codex eredetije 397 írott lapból álló, nagy nyolcadrétű, kemény kötésű könyv, a kemény papirosra keretbe átmenő új gót betűkkel írva. Kötése igen régi, fatáblába, rézkapcsokkal. Leírásának ideje a XVI. század elejére, jelesül – mint az eredetinek a 158. és 305. lapjain olvasható -1513-ra és 1512-re esik.

Juhász Ferenc
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pacsirta a szívben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pacsirta a szívben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  760 gr
  ISBN:
  9789630957953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2147925 / 1032184  TAGS:
  Online Pacsirta a szívben ebook, könyvet Pacsirta a szívben FB2, Download Pacsirta a szívben PDF , Download Pacsirta a szívben MOBI, Online Pacsirta a szívben könyvet, ingyenes letöltések Pacsirta a szívben IPhone, Online könyvet Pacsirta a szívben PDF, ingyenes Pacsirta a szívben DJVU, ingyenes letöltések Pacsirta a szívben TXT, letöltések Pacsirta a szívben RTF, Online Pacsirta a szívben FB2 , e-könyvet Pacsirta a szívben letöltések TXT, ingyenes Pacsirta a szívben letöltések könyvet, e-könyvet Pacsirta a szívben download MOBI, letöltések Pacsirta a szívben IPad, olvas Pacsirta a szívben MOBI, olvas Pacsirta a szívben DOC, ingyenes Pacsirta a szívben AWZ, Download e-könyvet Pacsirta a szívben iPad , ingyenes Pacsirta a szívben DJVU, Download Pacsirta a szívben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pacsirta a szívben DVD, olvas Pacsirta a szívben TXT, Book Pacsirta a szívben letöltések DJVU, Pacsirta a szívben letöltések könyvet ingyenes, Pacsirta a szívben letöltések könyvet pdf ingyenes, Pacsirta a szívben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pacsirta a szívben pdf ingyenes, Pacsirta a szívben letöltések könyvet epub ingyenes, Pacsirta a szívben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply