Pacsirta a diófán

T. Ágoston László - Pacsirta a diófán

Mint egykor Tinódi Lantos Sebestyén, magam is arra hangoltam lantomat, hogy elvigyem a hírét annak az emberpróbáló küzdelemnek, amely Hungáriában folyik az ezredfordulón. Várról várra járom én is a végeket, hogy megmutassam, hogy bátorítsam és dicsérjem azokat a vitézeket, akik életüket és vérüket adják e hon megmaradásáért. A névtelen katonákról szólok, akiknek nem jut érdemrend, se tábornoki vállveregetés, akik csak úgy vannak, mint réten a fű, s akikről csak a statisztikák említik meg, hány százalék.
Mit ér az ember, ha szegénynek születik, s már az apjának se volt ,,becsületes munkahelye"? Az ember viselkedésében miért felelnek a gyökerek, az ősök, s miért a környezet és a neveltetés? Meddig irányíthatja az ember cselekedeteit az indulat, vagy a józan megfontolás? Záporoznak a kérdések, melyekre az ÉLET adja (vagy adná?) a válaszokat. De vajon a felelet valóban válasz vagy csak magyarázat?
Huszonhárom novella, elbeszélés az Emberről, akinek naponta kell megküzdenie az új és még újabb kihívásokkal, aki ma is vágyik a szépre, jóra, a mindennapi újjászületésre, de sokszor csak a kudarc, a mellőztetés jut osztályrészéül. Csoda, hogy közben elvéti lépést, szokatlan helyzetbe kerül, mint a pacsirta a diófán?
Azokhoz szólok, akik még hisznek a szó erejében, a papírra rótt betű igazában, és hajlandók síkra szállni az EMBER-ért, az emberhez méltó életért. Bár lantom húrja nem versenghet a modern technika bivalyerős hangszóróival, abban reménykedem, hogy akad még olyan fül, mely meghallja a hangját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pacsirta a diófán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pacsirta a diófán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  258 gr
  ISBN:
  9786155562570
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690734 / 1161016  TAGS:
  Online Pacsirta a diófán ebook, könyvet Pacsirta a diófán FB2, Download Pacsirta a diófán PDF , Download Pacsirta a diófán MOBI, Online Pacsirta a diófán könyvet, ingyenes letöltések Pacsirta a diófán IPhone, Online könyvet Pacsirta a diófán PDF, ingyenes Pacsirta a diófán DJVU, ingyenes letöltések Pacsirta a diófán TXT, letöltések Pacsirta a diófán RTF, Online Pacsirta a diófán FB2 , e-könyvet Pacsirta a diófán letöltések TXT, ingyenes Pacsirta a diófán letöltések könyvet, e-könyvet Pacsirta a diófán download MOBI, letöltések Pacsirta a diófán IPad, olvas Pacsirta a diófán MOBI, olvas Pacsirta a diófán DOC, ingyenes Pacsirta a diófán AWZ, Download e-könyvet Pacsirta a diófán iPad , ingyenes Pacsirta a diófán DJVU, Download Pacsirta a diófán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pacsirta a diófán DVD, olvas Pacsirta a diófán TXT, Book Pacsirta a diófán letöltések DJVU, Pacsirta a diófán letöltések könyvet ingyenes, Pacsirta a diófán letöltések könyvet pdf ingyenes, Pacsirta a diófán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pacsirta a diófán pdf ingyenes, Pacsirta a diófán letöltések könyvet epub ingyenes, Pacsirta a diófán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply