Otthon a világban


Az amerikai írónő, a Baby Love, és más, nagy sikerű regények szerzője, ebben a kíméletlenül leleplező memoárban nemcsak a maga életének tényeit, vívódásait, kudarcait és sikereit tárja fel kendőzetlenül, “félelem és gátlás nélkül” – de első ízben osztja meg az olvasókkal élete meghatározó szakaszának, a J. D. Salingerrel töltött esztendőnek igaz történetét.A Zabhegyező világhírű írója ötvenhárom esztendősen figyelt fel a tizennyolc éves egyetemista lány egyéni hangú, fanyar írására a New York Times Magazine hasábjain, írt neki, Joyce töprengve, húzódozva, hosszas fontolgatás után válaszolt – ebből szenvedélyes levelezés alakult ki, majd az író meginvitálta a fiatal lányt otthonába, ahol a hegyek között valóságos remeteéletet élt. Ezt az életet osztotta meg – nagy csalódásba torkolló nagy szerelemben – Joyce, és amikor Salinger – Jerry – egy csúf napon kurtán-furcsán elküldte, élete további szakaszában sem tudott az író bűvköréből szabadulni. Íróvá, önálló emberré válásának, családi és szakmai élményeinek, válságainak és a bálványától történő végleges elszakadásnak megrázóan őszinte dokumentuma ez a regényíró tollára méltó önéletírás.A Könyv Magyarul!


Letöltések Otthon a világban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Otthon a világban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  576
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9630773163
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2057206 / 1000683  TAGS:
  Online Otthon a világban ebook, könyvet Otthon a világban FB2, Download Otthon a világban PDF , Download Otthon a világban MOBI, Online Otthon a világban könyvet, ingyenes letöltések Otthon a világban IPhone, Online könyvet Otthon a világban PDF, ingyenes Otthon a világban DJVU, ingyenes letöltések Otthon a világban TXT, letöltések Otthon a világban RTF, Online Otthon a világban FB2 , e-könyvet Otthon a világban letöltések TXT, ingyenes Otthon a világban letöltések könyvet, e-könyvet Otthon a világban download MOBI, letöltések Otthon a világban IPad, olvas Otthon a világban MOBI, olvas Otthon a világban DOC, ingyenes Otthon a világban AWZ, Download e-könyvet Otthon a világban iPad , ingyenes Otthon a világban DJVU, Download Otthon a világban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Otthon a világban DVD, olvas Otthon a világban TXT, Book Otthon a világban letöltések DJVU, Otthon a világban letöltések könyvet ingyenes, Otthon a világban letöltések könyvet pdf ingyenes, Otthon a világban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Otthon a világban pdf ingyenes, Otthon a világban letöltések könyvet epub ingyenes, Otthon a világban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply