Ötödik sugárút 1.

Candace Bushnell - Ötödik sugárút 1.

Bushnell a társasági élet filozófus-királynője" New York Times Book Review Napjaink egyik legagyafúrtabb és legolvasmányosabb társadalomkritikusa ezúttal új nézőpontból a lakóhelyükön keresztül közelíti meg New York City kemény és szelíd nőit. Az Ötödik sugárút 1. amely nem egyszerűen egy házszám, hanem egy híres épület neve tornyos art deco remeke Manhattan egyik legrégebbi és legmenőbb történelmi negyedében emelkedik. Olyan lakóház ez, ahol így vagy úgy, de meg kell dolgozni a bejutásért. Candace Bushnell új regényében ezen épület körül forog az itt lakó és a beköltözni vágyó hősnők élete. A kockázatialap-kezelő mogul nejétől az éltes társasági rovatvezetőnőn át a Los Angelesből ide menekült szabad szellemű művésznőig minden szereplő e híres toronyház fedele alatt kívánja megvalósítani az álmait. Az Ötödik sugárút 1. éles szemű megfigyelésekkel és könyörtelen látlelettel szolgáló mai történet régi és újgazdagokról, amely robbanó elegyet kever Edith Wharton New York aranyfüstös éveit" ábrázoló mesterműveiből és F. Scott Fitzgerald jazzkorszaki meséiből. Bushnell manhattani hősei évtizedekkel később ugyanazért törik magukat, mint irodalmi felmenőik: hatalomra, hírnévre, sikeres házasságra vagy legalább a látszatára vágynak. De Bushnell regénye annyira eredeti és friss, hogy az olvasó úgy érzi, most találkozik először a szexuális játszmákkal, az ingatlanszerzéssel és az egy nap alatt elveszített vagyonokkal. A Szex és New York, akárcsak az azt követő művek olyan írót mutatnak, akinek határozott tehetsége van a város aktuális korszellemének megragadására; ahogy az egyik kritikusa fogalmazott: hátborzongató, hogy mindig egy kicsivel előbb érzékeli a kanyart". Könyvről könyvre egyre elmélyültebb, de olyan könnyű kézzel ír, hogy az összetett művei sem tűnnek nehéznek. Olyannyira valósághűek és szinte maguktól bontakoznak ki a történetei, hogy elsőre úgy tetszik, bárki megírhatná őket de valójában senki nem ír olyan regényeket, mint Candace Bushnell. Szerencsénkre most itt a legújabb, az Ötödik sugárút 1. Candace Bushnell a Szex és New York, a Négy szőke, a Bármi áron, a Rúzs és New York, a Carrie naplója és a Nyár és New York kritikai és közönségsikert aratott szerzője. Első regénye, a Szex és New York alapján népszerű tévésorozatot és filmet készített az HBO. Negyedik könyvét, a Rúzs és New Yorkot az NBC vitte képernyőre. Bushnell a Sirius Staron futó rádióműsor (Sex, Success and Sensibility) házigazdája. New Yorkban él.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ötödik sugárút 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ötödik sugárút 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.2 x 22.1 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789636896133
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Ötödik sugárút 1. ebook, könyvet Ötödik sugárút 1. FB2, Download Ötödik sugárút 1. PDF , Download Ötödik sugárút 1. MOBI, Online Ötödik sugárút 1. könyvet, ingyenes letöltések Ötödik sugárút 1. IPhone, Online könyvet Ötödik sugárút 1. PDF, ingyenes Ötödik sugárút 1. DJVU, ingyenes letöltések Ötödik sugárút 1. TXT, letöltések Ötödik sugárút 1. RTF, Online Ötödik sugárút 1. FB2 , e-könyvet Ötödik sugárút 1. letöltések TXT, ingyenes Ötödik sugárút 1. letöltések könyvet, e-könyvet Ötödik sugárút 1. download MOBI, letöltések Ötödik sugárút 1. IPad, olvas Ötödik sugárút 1. MOBI, olvas Ötödik sugárút 1. DOC, ingyenes Ötödik sugárút 1. AWZ, Download e-könyvet Ötödik sugárút 1. iPad , ingyenes Ötödik sugárút 1. DJVU, Download Ötödik sugárút 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ötödik sugárút 1. DVD, olvas Ötödik sugárút 1. TXT, Book Ötödik sugárút 1. letöltések DJVU, Ötödik sugárút 1. letöltések könyvet ingyenes, Ötödik sugárút 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, Ötödik sugárút 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ötödik sugárút 1. pdf ingyenes, Ötödik sugárút 1. letöltések könyvet epub ingyenes, Ötödik sugárút 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply